ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Εναν ενισχυτή με μωβ ήχο... 8O Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Σαν τον τελευταίο του takis??? :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Σε μισώ... :D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Μα γιατίιι??? :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλά...δεν σε μισώ... :D Σε ολοκληρώ... :D Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά δεν έχει δώρα φέτος..???? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έλεγα να πάρω ένα σετ χορδές, αλλά μέχρι να μου τις φέρει ο ... άγιος (!) θα σκουριάσουν... οπότε... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ έλεγα να πάρω ένα σετ χορδές' date=' αλλά μέχρι να μου τις φέρει ο ... άγιος (!) θα σκουριάσουν... οπότε...[/quote'] Θα σου πάρω εγώ ρε!!Έτσι για το καλό του χρόνου! :D :D :D :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2006 εγω λεω να παρω καρτα ηχου 8) λεω να παρω εδω και ενα χρονο αλλα παντα κατι αλλο ξεπεταγετε και το αναβαλω! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση