Προς το περιεχόμενο

Van Halen LIVE 2015

ex-VangelisV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τελικα για να γινεις κιθαριστας αμα δεν ακουσεις αυτες τις μαλακιες και δεν τις παιξεις δεν σε σεβεται κανενας .Εχω αποτυχει ,αιασθανομαι ασχημα που σιχαινομαι καθε νοτα απο ολους του παιχταραδες απλα για μενα κιθαρα ειναι ο Τζιμι ο πιτερ γκριν ο Τζονι θαντερς.Δεν ξερω τελικα το φορουμ με μνπρδευει ωραια αφραση αυτη ρε αλανι απο που την ξεσηκωσες .Απο εκεινο το μαλιαρο με το αμανικο.Οχι keith richards για παντα τελικα Lou Reed .Μουσικη τραγουδια .Δεν ξερω το κιθαροφρουμ τελικα μου κανει κακο και μου βγαζει κακια.παιζω κιθαρα και εν τελη σιχαινομαι τους κιθαρισταραδες .Δεν την λεω σε κανενα απο δω αυτοκριτικη κανω .

Παλι?

Δεν ειπαμε και προχθες?

don't drink and write  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατανοώντας την άποψη κάθε φίλου των VH, μου άρεσε το live συνολικά και γούσταρα την παρουσία όλων. Ειδικά ο Eddie είναι λεβεντιά, φτου να μην τον ματιάσω. Ντάξει ο DLR (DHL, DMZ, DBZ  ;D ) πάντα είχε τα θεματάκια του, αλλά μακάρι ο καθένας μας να έχει τη δύναμη να βγαίνει live και να το διασκεδάζει έχοντας πατήσει τα εξήντα.

Να'σαι καλά ρε VagelisV που ανέβασες τα βίντεα  8)

Ωραία κιθάρα ο Eddie, ακριβώς του γούστου μου...

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου