fivos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Κάνω crossfade στο Cubase 5 και μου το εμφανίζει έτσι! Ξερει κανείς τι φταίει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Η κυματομορφή στα μπλε κουτάκια. Επέλεξε άλλο σχήμα από το ζιγκ-ζαγκ-ο-ειδές. Φρόντισε επίσης να είναι αντίθετα τα σχήματα μεταξύ τους, το ένα είναι για το fade out και το άλλο για το fade in. Το ένα σβήνει (χαμηλώνει), και το άλλο έρχεται (ανεβαίνει). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fivos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 το κανω αλλα δεν αλλαζει κατι ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Για πάτησε το recall default και πες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fivos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 τωρα το δοκιμασα σε ενα αλλο project και μου το εβγαλε οκ! Στο συγκεκριμενο συνεχιζει να μου το κανει αλλα θα το ξανακανω απ την αρχη μπας και ξεκολλισει! Να σαι καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Είδα μολότωφ και κόλλησα. ;D ;D ;D Καλή συνέχεια. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fivos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση