Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Το τελευταίο καιρό ασχολούμαι με κάτι διαφορετικό από rock. Ένα καινούργιο κομμάτι για πιάνο που δουλεύω τώρα τελευταία. Πως σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Στοιχειωμενο spooky πιστευω πετυχαινει τον σκοπο του μου θυμιζει και soundtrack giallo ιταλικων b movie. Δηλαδη μια χαρα. ;) Αν μου επιτρεπεις μια προταση θα ηθελα να ακουσω τις πλατες με καποια choir απο mellotron πιστευω θα ταιριαζε περισσοτερο στην ατμοσφαιρα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Λες ε; Καλή ιδέα πάντως ;) μπορεί να το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Achilleus Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Πάντως δεν είμαι σίγουρος για τα strings γιατί δεν ξέρω αν πείθει αρκετά ο ήχος τους. Αν υπάρχει καμιά ιδέα για κάποιο plug-in, you're welcome ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση