gregg Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 χαιρετω και παλι τους φιλους του φορουμ!! Επειδη την ειδα λιγο 19ος αιωνας σημερα :P :P https://app.box.com/s/jhv6wt8ltl6cy1igaurstjnkr5puls8n Πως χτυπαει στ'αυτια σας; Για πετε just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Πολύ ωραίο! Εσύ παίζεις; Δικό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ναι δικο μου ειναι και παιζω εγω :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ζηλεύω :) Κι εγώ θα ήθελα να συνθέτω στο πιάνο αλλά.... Έχεις κι άλλα δικά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ναι, υπαρχουν κι αλλα :) https://soundcloud.com/gregory-giarelis just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ. Μόλις άκουσα το My dear και τώρα το She's gone και μου αρέσουν πολύ. Σε κάποια σημεία με το πιάνο μου θυμίζεις τον Richter. Δεν ξέρω πολλά από κλασσική αλλά εκεί πήγε το μυαλό μου. Και το ορχηστρικό μέρος πολύ ωραίο. Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Στο logic γραφω, αυτο το πιανο ειναι απο τη Native Instruments. Θα κοιταξω ποιο ειναι και θα σου πω αν σε ενδιαφερει (νομιζω ειναι το giant) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Εξαιρετικά ,όλα. Το maz F# μου άρεσε πάρα πολύ . Μόνο θαυμασμός . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 εξαιρετική μουσική! Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Να'σαι καλα φιλε μου! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση