Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Θέλω να κάνω δώρο το πακέτο με όλα τα άλμπουμ του Asterix αλλά δεν ξέρω ποιά καταστήματα το έχουν. Ξέρει κανείς που θα το βρω; Thanx :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Ειναι πολύ πιθανό να το έχει στο fnac...Αλλίως αν δεν το θες στο ελληνικα υπάρχει και το amazon που πολλοι ψωνίζουν βιβλία κτλ... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Eχει βγεί τέτοιο πράγμα? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Κατά προτίμηση στα αγγλικά θέλω να το βρω. Έψαξα στο Amazon αλλά δεν βρήκα πακέτο με όλα. Δεν είναι κάποιο επίσημο πακέτο απλά μερικά μαγαζιά το κάνουν πακέτο και στο προσφέρουν σε πολύ καλύτερη τιμή απ'το να τα αγόραζες ξεχωριστά. Παλιότερα τα είχα δει σε 2-3 βιβλιοπωλεία αλλά όταν ξαναπήγα πρόσφατα να τους ρωτήσω δεν το είχαν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά και στον Παπασωτηρίου ή στο Solaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pixies Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 poso kanei peripou auto pou eixes dei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2006 Αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στα 200-250 Ευρωπουλίνια. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2006 γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο τον εκδοτη (η μαμουθ κομιξ δεν ειναι ακομα?) αυτοι στανδαρ θα ξερουν τι κυκλοφορει και που :wink: αν και αλλη ομορφια εχει να τα ψαχνεις ενα ενα:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2006 Το σκέφτηκα αλλά τα θέλω κατά προτίμηση στα αγγλικά και απ'ότι ξέρω η Μαμούθ είναι υπεύθυνη μόνο για τις ελληνικές εκδόσεις. Τώρα παίζει και να κάνω λάθος αλλά θα κατεβώ κέντρο απόψε και άμα δε βρω κάτι τους παίρνω τηλέφωνο. Ναι, ένα-ένα να τα βρω είναι και ο καλύτερος τρόπος να χάσω μερικά περιττά κιλά :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση