MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Ειναι παιγμενο με το δικο μου υφος και ηχο . Συγνωμη Eric! :P (Λαθακια υπαρχουν) https://www.dropbox.com/s/o1pp5ji2wqhw5s2/VID_20150317_222000.3gp?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Όντως το έκανες "δικό σου" - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Με μια ζωηρή μπάντα σε ένα συνοικιακό λαϊβάδικο νομίζω ότι θα έκανες πολύ κόσμο να γυρίσει προς το stage. Μου άρεσε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λογια ,η μπαντα που λες υπαρχει και αν μπορεσω σε 1-2 μηνες θα ανεβασω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δεν πειραζουν τα λαθη. Κατα τη γνωμη μου-οπως και σε καποια που ειχες βαλει παλαιοτερα- εισαι πολυ καλος παικτης,με ωραιο βιμπρατο και δυνατα μπλουζυ περασματα! Αν βρεις και τροπο να εχεις καλυτερο ηχο οταν γραφεις θα γουσταρουμε ακομα περισσοτερο. Ετσι η αλλιως μπραβο αδερφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω φιλε δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω λεφτα για εξοπλισμο ηχογραφησης καρτα ηχου,μικροφωνα κ.λ.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση