Stel Andre Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σε ολους! Παραθετω ενα νεο βιντεο που εκανα με τον φιλο Luca Mantovanelli σε υφος Super Locrian! Ακομα ψαχνομαι πανω στην κλιμακα και την επιασα στα χερια μου τις τελευταιες μερες οποτε δεν ειμαι αρκετα εμπειρος συγριτικα με τον θεουλη Luca!! Αλλα ειχε πλακα! Ελπιζω να σας αρεσει! Εγω παω να συνεχισω λιγο την μελετη στην συγκεκριμενη κλιμακα γιατι θελω δουλεια! ;D My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vkon Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Εκπληκτικό! Μπράβο και στους δυό σας! Πάνω σε ποιο progression βασίζεται το backing track; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Ωραιοι ! μπραβο ! καλη κ η locrian ! καλα ακουγεται :D :P *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω! Ειναι I V progression. Cm9 G7alt. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραία παιξίματα! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Τον Luca τον ξερουμε τι τερας ειναι κι απ το guitar idol ,ομως φιλε μου στο βιντεο αυτο δε σε καπελωνει ΚΑΘΟΛΟΥ με οσο ενδιαφερον ακουσα τον Luca ακουσα και σενα το παιξιμο σου ειναι πολυ μετρημενο και ευχαριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση