Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Χαχαχα, ακριβως αυτος. Μολις ημουν ετοιμος να ποσταρω το παρακατω. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Άμα έχει κάποιος λογαριασμό στο wikipedia, ας προσθέσει τα (ξε)βιδεοκλιψ αυτά σαν παράδειγμα για "κωμικοτραγικό"... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 τα βαζουμε ολα unplugged σε ενα δωματιο με 4 ασχετους να χτυπιουνται σαν τους Slipknot, τον drummer παντως τον ξερω και δεν ειναι ασχετος ;D ρε παιδια ο πληκτρας απο το MAD MAX βγηκε? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 τον drummer παντως τον ξερω και δεν ειναι ασχετος ;D ρε παιδια ο πληκτρας απο το MAD MAX βγηκε? ;D Θέλω να πιστεύω ότι ο ντράμμερ χρωστάει πολλά λεφτά στην εφορία για να παίξει σε τέτοιο βίντεο... Ο πληκτράς τελικά μου φαίνεται ο πιο έξυπνος, κανείς δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα να τον γιουχάρει ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Ο πληκτράς τελικά μου φαίνεται ο πιο έξυπνος, κανείς δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα να τον γιουχάρει ;D Ειναι ο Ηλιας Κασιδιαρης τις αποκριες που ειχε ντυθει Bane! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Αυτος τι φοράει; Φίμοτρο; ;D ;D Είναι ακομα πιο γελοίο απο φίμοτρο. Είναι προστατευτικό από πλαστικα μπιλάκια αεροβολων οπλων σε παιχνίδια airsoft :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Είναι ακομα πιο γελοίο απο φίμοτρο. Είναι προστατευτικό από πλαστικα μπιλάκια αεροβολων οπλων σε παιχνίδια airsoft :P ;D ;D ;D ;D ;D. Κομαντο. Μου θυμιζει μια ιστορία αυτό. Στρατοδικείο. Σκάει μυτη ο πελάτης μου (στέλεχος) με στολή 8αρα, μπερε πράσινο, πουλαδες, αλεξιπτωτα , σχολείο ελευθερων σκοπευτών, "τολμονίκια", παράσημα....Ταξιάρχος Θεοχάρης :P...μην τα πολυλογώ, ;D ;D ;D και όταν τελειώνοuμε λέμε: "ΔΕΝ πάμε να πιούμε έναν γκαφέ". Αλλά μετά αλλάζει αμέσως άποψη και μου λέει :"Λαλακα, να αλλάξω πρώτα, μην βγω έτσι έξω". ;D Ηθικόν δίδαγμα, αυτοί που φέρουν (ή αξίζουν να φέρουν τετοια γκάτζετς) αισθάνονται αμήχανα. Τουναντίον ξέρω πολλους airsofters (που στην πιο μαχιμη εκδοχή τους υπηρέτησαν καντηλανάφτες) που αν τους δεις στο παιγχνίδι (ντυσιμο- εξοπλισμός) νομίζεις ότι είναι navy seals. :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Μιλάμε για κατάντια και ξεφτίλα της ελληνικής σκηνής ...... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Στρατοδικείο. Σκάει μυτη ο πελάτης μου (στέλεχος) με στολή 8αρα, μπερε πράσινο, πουλαδες, αλεξιπτωτα , σχολείο ελευθερων σκοπευτών, "τολμονίκια", παράσημα....Ταξιάρχος Θεοχάρης :P...μην τα πολυλογώ, ;D ;D ;D και όταν τελειώνοuμε ..... ;D ;D ;D ;D Πώς τελειώσατε? Τον γκαφέ στα σίδερα τον ήπιατε? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση