ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Είχα θέμα με την οθόνη του MC-505, μετά από 16 περίπου χρόνια παρουσίας στο στούδιο, άρχισαν να εξαφανίζονται ολόκληρες κάθετες γραμμές από pixels. Για μία και δύο, δεν τίθεται θέμα αλλά έφτασε στο σημείο που απλά δεν καταλάβαινα τίποτε. Οπότε επικοινώνησα με Ρόλανδ στην Θεσσαλονίκη και μου είπανε ότι το τμήμα service είναι πλέον μόνο στας Πάτρας. Επικοινώνησα με Πάτρας όπου ένας πολύ ευγενικός κύριος μου είπε part number, τιμές κλπ.. αλλά επειδή έπρεπε να το στείλω με κάποια μεταφορική (και επειδή ψιλοβαριόμουν και λίγο.. ;D) είπα να το αφήσω για λίγο. Σε ανυποψίαστο χρόνο βρήκα κάτι βίδεο στο YouTube με οδηγίες - κατευθύνσεις για το πως να... ξεκοιλιάσετε ένα MC-505 για να αλλάξετε την οθόνη. Σε έναν άλλο ανυποψίαστο χρόνο βρήκα ένα άλλο βίδεο: το οποίο προτείνει το... σιδέρωμα της οθόνης. ;D Όπερ και εγένετο. Και όπως κάθε σιδέρωμα έτσι και αυτό χρειάζεται κάποια προσοχή. Όλες οι γραμμές επανεμφανίστηκαν και είναι πάλι σαν καινούριο. 8) Δυστυχώς δεν έχω βρει αντίστοιχο βίδεο για την οθόνη του JP-8000. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια τέτοια ανορθόδοξη τακτική, ψαλίδια, βελόνια, σιδέρωμα, άπλωμα... ας την μοιραστεί. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Μαλλον reflow soldering κανει. Ετσι ειχα φτιαξει και εγω το προηγουμενο μου macbook pro. Οχι με σιδερο ομως. Στο φουρνο με πατατες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Κρτάει όμως ή φτιάχνεται προσωρινά και ξαναχαλάει...? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Κρτάει όμως ή φτιάχνεται προσωρινά και ξαναχαλάει...? Αν γινει με τον σωστο εξοπλισμο, κραταει. Με σιδερωμα δε ξερω. Θα ρωτησω τη μαμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Νοικοκυρεμένα πράγματα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση