hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Φοβερός :) :) :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Οταν σε ακούω να παίζεις ...μου φτιάχνει το κέφι ;) ;) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 ακουγεται πολυ καλο , και θα ανεβει ακομα πιο πολυ αν προστεθει και η φωνη που πιθανως και την εχεις ετοιμη ( ?) αν καταλαβα καλα απο την 'πειθαρχια ΄των μερων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Φωταρα,σκοτω οπως προειπαν και οι καλοι ανθρωποι παραπανω! Και με τα κιθαροβιμπρατα σου που πολυ μ'αρεσουν. Θυμιζει λιγο Scorps των 80ς. Εξαιρετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Θυμιζει λιγο Scorps των 80ς. Και 80ς και μέταλ, τον έθαψες τώρα. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Φοβερός :) :) :) Οταν σε ακούω να παίζεις ...μου φτιάχνει το κέφι ;) ;) Ευχαριστώ παιδιά :)θα ανεβει ακομα πιο πολυ αν προστεθει και η φωνη που πιθανως και την εχεις ετοιμη ( ?) αν καταλαβα καλα απο την 'πειθαρχια ΄των μερων. Όχι, το κομμάτι γράφτηκε σαν ινστρουμένταλ απ'την αρχή δεν με έχεις ακούσει φαίνεται να τραγουδάω..... :-[ :-X. Απλώς αυτό είναι το στυλ μου στα κομμάτια που γράφω, ένωση διάφορων parts άλλοτε με "επιτυχία" και άλλοτε χωρίς! Θυμιζει λιγο Scorps των 80ς. Ειλικρινά Γιώργο δεν είχα σκοπό (αν είναι δυνατόν :P) να μοιάζει με το παρακάτω, αλλά έτσι μου βγήκε......https://www.youtube.com/watch?v=chlyvXcPuRI Και 80ς και μέταλ, τον έθαψες τώρα. ;D ;D ;D ;D +1 αλλά και Scorps..... ::) ;D πάντως δεν έχει καθόλου άδικο ο Γιωργάρας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Γατος εισαι Φωτη ;),το Ζοο ειχα στο νου. Εννοω ομως πιο πολυ το υφος και το feel που βγαζει,οχι οτι απαραιτητα μοιαζουν σα συνθεσεις. και μέταλ Βεβαιως,ομιλουμε για τους Σκορπιονς τους αρχοντες του Μεταλ. :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση