koutsx Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδία ...παραθέτω ενα κλιπάκι με ένα cover που έχω κανει σε ενα κομμάτι του Alex Hutchings!ελπίζω να σας αρέσει και κάθε σχόλιο δεκτό! enjoy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Κατ' αρχάς θέλω να παρατηρήσω ότι έχεις μεγάλη άνεση στη ταστιέρα. Κατά 2ον, σου αρέσει μουσικά αυτό που έπαιξες;. Δεν μιλάω για βαθμό δυσκολίας που σίγουρα είναι μια πρόκληση για έναν έμπειρο κιθαρίστα όπως εσύ. Δηλαδή θα σου άρεσε να το ακούσεις και να τη βρεις; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω για τον op,αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σαν άκουσμα. Ατμοσφαιρικότατον. Και το παίξιμο φυσικά, πολύ καλό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koutsx Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Kαλησπέρα παιδιά...αρχικά ευχαριστώ για τα σχόλια...προσωπικά εμένα με εξιτάρει αυτό δηλαδή το πώς καταφέρνει κάποιος να αλλάζει μελωδίες πάνω στα changes και συγκεκριμένα ωραίες μελωδίες...πιστεύω δεν είναι θέμα να την βρίσκω αλλα θέμα προσωπικού γούστου και φυσικά αν σε κάποιον δεν αρέσει είναι πάλι ευπρόσδεκτό! Φιλικά Γιάννης Κούτσικας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaggelis_Revolted Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Πολύ ωραίος, και ωραίος ήχος :) www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Eξαίρετος. Κεντάς! :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Αν αυτός στο 3ο μήνυμα πάιζει έτσι...στα 3000 μηνύματα θα μας @#$%^^ [move] :o 8) ;D[/move] www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Κεντάς! :-) Οντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Super παιξιμο και ηχος!!! Ωραιο presetaki στο axe by the way!!! Ευγε!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koutsx Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2015 Χαχαχα ευχαριστώ παιδιά να είστε όλοι καλά! btw για τον φίλο που είπε για το preset είναι Shiver LD crancked up με λίγο Tubescreamer in front! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση