wall Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Γεια σε ολους... Εχω παρει ενα θαυμάσιο μεταχειρισμενο μεικτακι xenyx 802 , και ενα interface UCA 222 για τις πρωτες μου στουντιακες αποπειρες, με πολυ καλα μεχρι στιγμης αποτελεσματα. Με προβληματιζει ομως η ελλειψη διακοπτη "ΟΝ-ΟFF"....(η γνωστη ελλειψη ορισμενων Behringer κονσολών) . Προβληματιζομαι λοιπον οσο αφορα: 1. Ενδεχομενη βλαβη σε ευρυτερο κυκλωμα τροφοδοσιας του μεικτη, λογω μονιμης καταστασης "υπο ταση". 2.Διαδικασια εκνευριστικου "plug-unplug" ως εναλλακτικη λυση 3.Προσθηκη σε σειρα με το καλωδιο των 220v, ενος απλου διακοπτη "ΟΝ-ΟFF" 4.Προσθηκη μονιμου εγκατεστημμενου μινι διακοπτη "ΟΝ-ΟFF" πανω στην κονσολα (στο δεξι πλαστικο καπακι)... Αν (λεω αν) ισχυει το "1", μαλλον με βλεπω για την λυση "4" εκτος αν εχεται ενστασεις.... (χωρος υπαρχει, η ισχυς λειτουργιας ειναι μικρη - γυρω στα 17w) οποτε με ενα μικρο/ποιοτικο/διακριτικο διακοπτακι καθαρισα.... τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Εγω με ενα τέτοιο καθαρισα.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Εγω με ενα τέτοιο καθαρισα.... ;) ...σωστός. Ή βάλε ένα πολύπριζο ασφαλείας με on/off. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wall Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Τελικα αποφάσισα να μην επεμβω στο κονσολάκι, και να πάρω 3 τηλεχειριζομενες (ον-οφ) πριζες (με ενιαιο τηλεκοντρολ), ωστε να ενεργοποιω αμεσα και χωρις εκτεθειμενα καλωδια, και χωρις διαδρομες σε ολα τα πλατη/μηκη του δωματιου για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση την κονσολα και τα ενεργα ηχεια..... Καλα παμε παντως! ;) Γεια και χαρα και ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση