J's conspiracy Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 καλησπερα.Γνωριζει να μου καποιος λιγα λογια για αυτον τον ενισχυτη .Προκειται να χρησιμοποιηθει για funk παιξιματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Μεταχειρισμένος υποθέτω; Σε τι τιμή; Για δωμάτιο, προβάδικο, live; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 μεταχειρισμενος σιγουρα καθοτι δεν νομιζω οτι βγαινει πια ή τουλαχιστον δεν τον βρισκω.Δεν ξερω ποια θα ηταν μια λογικη τιμη σε μεταχειρισμενο .Για γενικη χρηση μεχρι να υπαρξει η δυντατητα αγορας μια καλης κεφαλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 μεταχειρισμενος σιγουρα καθοτι δεν νομιζω οτι βγαινει πια ή τουλαχιστον δεν τον βρισκω.Δεν ξερω ποια θα ηταν μια λογικη τιμη σε μεταχειρισμενο .Για γενικη χρηση μεχρι να υπαρξει η δυντατητα αγορας μια καλης κεφαλης Ούτε εγώ ξέρω την τιμή του μεταχειρισμένου για να έχω μετρο σύγκρισης, γι αυτό ρώτησα. Λογκά θα σε βγάλει στο δωμάτιο και σε πρόβα και live αν δεν είναι μεγάλες οι εντάσεις. Αν τον βρεις, πες την τιμή να δούμε μήπως υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά. Τσέκαρε όμως σε ξεφτίλα τιμή τούτο δω: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb_300b.htm Εμένα με εξέπληξε ευχάριστα. Είναι μια καλή φτηνή λύση νομίζω μέχρι να μαζέψεις λεφτά για κεφαλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corgorcla123 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Φίλε J's conspiracy καλησπέρα οσον αφορα την ερωτηση σου για τον συγκεκριμενο ενισχυτη δεν νομιζω οτι σου κανει για FUNK παιξιματα, και οι λογοι ειναι οι εξης: α) το ηχειο του δεν εχει κορνα. Οποτε χανεις ψηλες συχνοτητες ειδικα στο slap β) ειναι παλιο μηχανημα περαν τησ 10ετιας οποτε καλο θα ειναι να πας σε κατι πιο καινουργιο για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. το μηχανακι που σου ειπε ο φιλος παραπανω http://www.thomann.de/gr/harley_benton_hb_300b.htm ειναι παρα πολυ καλη λυση αρκετα οικονομικη και για τα λεφτα του ειναι σουπερ εκτος και περιμενεις λιγο καιρο μεχρι να μαζεψεις ακομα καποια χρηματα και παιρνεις κατι πιο δυνατο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corgorcla123 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Φίλε J's conspiracy καλησπέρα οσον αφορα την ερωτηση σου για τον συγκεκριμενο ενισχυτη δεν νομιζω οτι σου κανει για FUNK παιξιματα, και οι λογοι ειναι οι εξης: α) το ηχειο του δεν εχει κορνα. Οποτε χανεις ψηλες συχνοτητες ειδικα στο slap β) ειναι παλιο μηχανημα περαν τησ 10ετιας οποτε καλο θα ειναι να πας σε κατι πιο καινουργιο για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο. περιμενεις λιγο καιρο μεχρι να μαζεψεις ακομα καποια χρηματα και παιρνεις κατι πιο δυνατο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση