jumerang Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας παίδες! Ξέρει κανείς να με βοηθήσει; Θέλω να μετατρέψω αρχεία ήχου .amr (που έχω ηχογραφήσει με κινητό τηλέφωνο) σε .wav (ή mp3 βέβαια). Υπάρχουν αξιόπιστοι κονβέρτορες; Μην πιάσω τώρα και αρχίζω να κατεβάζω από όπου νά'ναι! Και επίσης, δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει ακόμα να κονβερτάρω κάτι αρχεία .wav από ακόμα παλιότερο κινητό, τα οποία είναι σε audio format IMA ADPCM. Ξέρει κανείς κάτι;; Θενξ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Απ' ότι είδα είναι πάρα πολλά τα προγράμματα αυτού του τύπου. Όλα όσα κοίταξα, δίνουν demo εκδόσεις. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα μου είχε φανεί ΤΡΟΜΕΡΑ χρήσιμο ένα προγραματάκι που έχουν τα καινούρια Νero.Μπορείς να μετατρέψεις ό,τι αρχείο θες σε ότι άλλο να ναι επιλεγοντας bitrate κλπ.Το βρήκα πολύ χρήσιμο μέχρι που τέλειωσε το trial.Πρέπει να το αγοράσεις μετά.Δεν ξέρω πως το λένε,αλλά μπορείς να το βρεις sto Smart Start του Nero αν το έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Για ποια έκδοση του nero μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RaT Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Για τα ADPCM .wav που είπες σίγουρα θα παρέχει υποστήριξη κάποιος γνωστός editor όπως Wavelab. P>RaT face... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση