NemOOO Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν....Παιδιά βοήθεια.... Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρώ driver για την emu-0404 για linux??Μου έχει φυγέι η μαγκιά να ψάχνω και τπτ...Το ALSA (που υποστήριζει τις περισσότερες κάρτες ήχου) δεν υποστήριζει την συγκεκριμένη emu...Και η ίδια εταιρεί λέει ότι δεν προσφέρει ούτε προκειται να προσφέρει drivers και support σε linux users.... Δεν χρειάζομαι για να γράφω μουσική...απλά θέλω να ακούω και να μην χρειάζεται να αλλάζω καθε λίγο και λιγάκι τα ηχεία απο onboard σε emu.... Ευχαριστώωωωωωωωωω Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Δεν χρειάζομαι για να γράφω μουσική...απλά θέλω να ακούω και να μην χρειάζεται να αλλάζω καθε λίγο και λιγάκι τα ηχεία απο onboard σε emu.... Αν το ALSA δεν την υποστηρίζει ξέχασέ την. Παρ' όλα αυτά, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας μικρούλης μίκτης. Θα συνδέσεις πάνω του την έξοδο από την ΕΜου και από την ενσωματωμένη, και θα δυναμώνεις όποια θέλεις. :wink: Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Ρε γαμωτο ... Ημαρτον.....Εντωμεταξύ διάβασα σε διάφορα forum ότι η ίδια η Creative Labs δεν βοηθά στην δημιουργία drivers....Είμαι πλήρως απογοητευμένος...τόσο που σκέφτομαι να δώσω σε κανενα γνωστό την emu και να πάρω audiophile... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Αν θέλεις κάρτα ήχου που αποδεδειγμένα λειτουργεί άριστα σε Linux (εδώ και πολλά χρόνια), πάρε οποιαδήποτε Delta της M-Audio (PCI). Ξέρω τι σου λέω. Υ.Γ. Σόρυ για την άτυπη διαφήμιση αλλά είναι πολύ ειδικό το θέμα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 https://bugtrack.alsa-project.org/wiki/wikka.php?wakka=emu Η ALSA δεν το υποστηρίζει ακόμα αλλά τώρα γράφουν τον driver, οπότε στο μέλλον ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα... Επίσης για Linux υπάρχει και η αρχιτεκτονική OSS (Open Sound System) που ήταν προεπιλεγμένη σε παλαιότερες εκδόσεις του (στην έκδοση 2.6 αντικαταστάθηκε από την ALSA). Ίσως σε OSS να βρείς οδηγό για την 0404... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς τπτ....ούτε σε OSS....ελπίζω να βγεί καποτε γιατί η πατέντα του Wow! είναι λίγο μπελαλίδικη....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς τπτ....ούτε σε OSS....ελπίζω να βγεί καποτε γιατί η πατέντα του Wow! είναι λίγο μπελαλίδικη....:lol: Όχι βρε μουρλέ μπλεψαρίδη... πέντε λεπτά δουλειά είναι.. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Ναι και γύρψ στα 90 euro έξοδα....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση