argytar Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Περάστηκαν και οι χορδές και δουλεύω το τελικό setup. Το pickguard με τη γομολάκα έγινε πιο σκούρο και όντως όπως σχολίασε ο φίλος πριν ταιριάζει πολύ καλύτερα. Από ήχο τα σπάει. Ο νεκ είναι σα στρατ και ο bridge σαν κλασικός τέλε μαγνήτης και χειρίζεται το distortion αθόρυβα, χωρίς να χάνει το χαρακτήρα του single coil. Θα έχω υπόψιν τέτοιους μαγνήτες γενικότερα (μέχρι σήμερα ήμουν πιο δογματικός πάνω στο θέμα). Σε λίγο καιρό κλιπάκια από τον ίδιο τον κάτοχο. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Τι μαγνήτες ειναι Dr. ? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Πανέμορφη λαχταριςτη!Μπράβο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Πολυ ομορφο αποτελεσμα,κουκλα ειναι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Συγχαρητήρια Αργύρη, πανέμορφο αποτέλεσμα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Πολύ όμορφη αλλά τώρα θέλει και ένα ωραίο περλέ inlay πίσω από τη γέφυρα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Οι μαγνήτες ειναι οι Bill Lawrence L-200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Κούκλα. :) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Πολύ όμορφη αλλά τώρα θέλει και ένα ωραίο περλέ inlay πίσω από τη γέφυρα. Χα χα χα καλό , αλλά μετά δε θα είναι κιθάρα αλλά το γιοφύρι της Άρτας! Ήδη έχουμε αλλάξει πλέυση στα χρώματα και τα υλικά 3-4 φορές και με το χρόνο που διαθέτω δε φαίνεται να τελειώνει ποτεεεέεες! Παίδες σας ευχαριστώ πολύ! Απόψε ελπίζω να τραβήξουμε και ένα βιντεάκι τζαμάροντας! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2015 Προσπάθησα να δημιουργήσω ένα ήπιο honeyburst με τη γομολάκα... Γενικά το πεύκο επειδή έχει ρετσίνι μου φάνηκε λίγο ζόρικο στο βάψιμο- τρίψιμο. Έχει πολύ μαλακά νερά που εναλλάσσονται με πολύ σκληρά νερά. Δεν είναι και ό,τι πρέπει για φινίρισμα αλλά ο ήχος είναι κομπλέ. Το τελικό βάρος είναι 3110 γρ. Εμένα μου φαίνεται στον ώμο πουπουλο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση