iasonas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 ποια ειναι η γνωμη σας για τους distillers?δεν εχω ακουσει πολλα ομως αναρωτιεμαι μηπως υπαρχουν παρομοια συγκροτηματα καλυτερα απο αυτους :? punk style με γυναικεια φωνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Αρκετά καλό συγκρότημα που απ'ότι φαίνεται διαλύθηκε. Τα πρώτα δύο albums ήταν hardcore/punk rock (The Distillers, Sing Sing Death House) ενώ το τελευταίο (Coral Fang) πιο alternative. Η φωνή της Brody μοιάζει κάπως με της Courtney αλλά συκροτήματα στο ίδιο στυλ με γυναικεία φωνή δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Kati epathan ta greek! An sou arese to coral fang akou tous yeah yeah yeahs Alla kalitera dwse basi sta group kai project tou gomenou ths brodey,joshua homme :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 ... ή του πρώην της, Tim Armstrong. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Asta efage paketo o amstrong ! Kai xeiroterow mousikos kai xeiroteros erastis!! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Ιάσονα εγώ τώρα που το είπες τσέκαρα τραγούδια τους και γούσταρα πολυ.Χώστα και σπάστα είναι!!! :twisted: :twisted: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Οι distillers ειναι χαλαρά μια από τις καλύτερες πανκ μπάντες της δεκαετίας και το τρίτο τους cd CORAL FANG που βάλανε και πιο εναλακτικά στοιχεία ειναι άπιαστο. Οποιος γουστάρει μελωδική δυνατή μουσική να το πάρει. Επίσης φωνή σαν της Brody θα κάνει πολλά χρονια να ξανακουστεί. Χαρακτηριστικά ο steve albini ειχε πει "ειναι απίστευτο το ότι όσο και να ουρλιάζει και να γκαρίζει δεν χάνει ούτε νότα.." Εγώ προσκυνώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2006 ¶λλες μπάντες σε τέτοια φάση ξέρετε;;(με γυναίκα στη φωνή κατα προτίμηση) :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2006 Ιάσονα εγώ τώρα που το είπες τσέκαρα τραγούδια τους και γούσταρα πολυ.Χώστα και σπάστα είναι!!! :twisted: :twisted:ναι ρε φιλε πολυ πανκοκατασταση 8) ειναι πολυ cool ασε που αρχιζω να ερωτευομαι τη brody(αφηνω τη joan jett :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση