Προς το περιεχόμενο

καινουργιο συγκροτημα Error 404


christoforost98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Το κοματι ειναι νοστιμο .Και γω οπως ο Περικλης καταλαβα απο τον προλογο οτι ειστε πιτσιρικαδες.Θελετε δουλεια,ολοι θελουμε ουτως η αλλως .Αλλα μην απελπιζεστε αφου μπορειτε και γραφετε δικα σας τραγουδια καλουτσικα σαν αυτο τοτε ειστε σε καλο δρομο.

  Ολα θελουν να γινουν απο την αρχη.Η ηχογραφηση τα τυμπανα ,η σολο κιθαρες .Ρε μαγκες εκει που το κοματι ειναι ποπ και σχετικα ρολαρει τι μου πετατε το σρεντιλικι μεσα.Ετσι γιατι παιζουμε κιθαρα και μπορουμε.Δεν παει ετσι ρε μαγκες .

Καλος μουσικος ειναι αυτος που παιζει αυτα που πρεπει και οχι περιτα.Επισης οταν μιλαμε για τραγουδια ο πολυς κοσμος θα ακουσει το ΤΡΑΓΟΥΔΙ το γκρουβ τη μπαντα και οχι τοσο το βιρτουζοιλικι.Αυτα ειναι μονο για φορουμ σαν και αυτο αχαχαχχααχαχαχχαχα.Επομενως στρωθειτε στη δουλεια ακουστε μουσικη προβαρετε ασταματητα και ρωτατε και κανα μεγαλυτερο με πειρα πως παει το πραμα.Απο μενα παντως ντου ,εχετε φλεβα αλλα θελει πολυ δουλεια.ΒΑΡΑΤΕ και αφηστε το ποζεριλικι και παιχτε μουσικη .χιχιχι

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 68
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σας ευχαριστουμε ολους πολυ για τον χρονο που διαθεσατε!! απλα θελω να πω οτι ειμαστε 3 εφηβοι που παμε ακομα λυκειο(γι αυτο κιολλας δεν εχουμε χρονο) και αυτο το κομματι βγηκε σε 2 μηνες κοντα.Ηταν και το πρωτο μας ερασιτεχνικο τραγουδακι οποτε φυσικα και καυλωσαμε και το ανεβασαμε. Ισως δεν το θεωρησετε σωστο να το ανεβασουμε με τετοιο ηχο κλπ αλλα και εμεις σε στουντιο πηγαμε μας το εφτιαξε "επαγγελματιας" και δεν ειχαμε και μετρο συγκρισης οποτε το θεωρησαμε καλο..

Ε καποιες πληροφοριες για να ξερετε εγω ειμαι ο ντραμερ, το παιδι που εφτιαξε το φορουμ ειναι ο κιθαριστας και ο 3ος ειναι κιθαριστας-μπασιστας αλλα και η φωνη. Τωρα που πλησιαζουν και οι γιορτες και το καλοκαιρι σιγα σιγα θα λιωσουμε στις προβες και να ειστε ετοιμοι για το δευτερο τραγουδι. Περιμενουμε τα σχολια σας <3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμεις σε στουντιο πηγαμε μας το εφτιαξε "επαγγελματιας"

Δεν το έφτιαξε, το πασάλειψε.

 

Κατά τα άλλα, ό,τι έγραψαν οι από πάνω (που είναι σωστά μεν αλλά έχουν και μια δόση ζήλιας γιατί οι περισσότεροι είναι παππούδια και εσείς πιτσιρικάδες  ;D ;D). 

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε Pink Floyd, ούτε G&R, ούτε Arctic Monkeys, ούτε επαγγελματία, ούτε shredding, ούτε δεμένο σύνολο, ούτε σοβαρή δικαιολογία* για το ανέβασμα άκουσα.

 

Να πω όμως ότι στη φωνή άκουσα (κάπως σε ορισμένα σημεία και γυρίσματα) την (ηλικιωμένη) Marianne Faithfull (χόνεστλι ρε παίδες). Αν την ξέρετε..

 

 

 

* Λυκειόπαιδα του 2015, με όλες τις προσλαμβάνουσες που έχετε, η κάβλα μόνο εν (μικρό) μέρει δικαιολογεί. Είναι λάθος να βγάζετε έξω για πρώτη φορά μια εικόνα σας που δεν θέλετε να σας προσδιορίζει.

Πλάκα έχει το όνομα.  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Κωστα παιδια ειναι ακομα ,πιτσιρικαδες,νταξει και γω 15 χρονω εγραφα στην τσαντα απο μεταλικα μεχρι ντορς και στερεο νοβα ,και τζοι νριβιζιον πχ ,νταξει .Ολοι ειμασταν λιγο οτι ναναι και καπως μπερδεμενοι πιτσιρικαδες.Ειναι και ο ενθπουσιασμος της ηλικιας γιαυτο το ανεβασαν τα παιδια και καλα εκαναν γιατι πειραν μια γνωμη που θα τους κανει καλο.Εδω ωριμοι και μεγαλοι ανεβαζουν πραγματα που δεν λενε και τπτ απο καμια αποψη τα πιτσιρικια μια χαρα κοματι γραψανε εν τελη ,με λιγο δουλιτσα ακουγεται ευχαριστα απο τον πολυ κοσμο.Ε δεν ειναι και ευκολο αυτο..

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Εδω ωριμοι και μεγαλοι ανεβαζουν πραγματα που δεν λενε και τπτ απο καμια αποψη τα πιτσιρικια μια χαρα κοματι γραψανε εν τελη ,με λιγο δουλιτσα ακουγεται ευχαριστα απο τον πολυ κοσμο.Ε δεν ειναι και ευκολο αυτο..

 

Αί μα, ναι το ομολογώ είμαι ανώριμος, σα τα παιδιά, αλλά είμαι και συνομήλικος  ;D ;D ;D

Ναι είμαι γεροξούρας γκρινιάρης.

Το κομμάτι το έγραψαν και το έπαιξαν, ένα σοβαρό επαγγελματία χρειαζόντουσαν

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι λάθος να βγάζετε έξω για πρώτη φορά μια εικόνα σας που δεν θέλετε να σας προσδιορίζει.

Αυτο σκεφτομουν οταν εγραψα να μην βιαζονται να βγαλουν τη δουλεια τους προς τα εξω.

Μερικες φορες ακους κατι απο ενα νεο συγκροτημα που δεν σε ενθουσιαζει και πολυ σαν κομματι αλλα λογο του ηχου και της παραγωγης το προσεχεις και το ψαχνεις λιγο (καποιο αλλο κομματι που ισως θα σου αρεσει πιο πολυ).

ένα σοβαρό επαγγελματία χρειαζόντουσαν

Αυτο!Εν ετει 2015 ακους "σπιτικες" παραγωγες απο μη επαγγελματιες και ειναι αψογες,Απλα ο συγκεκριμενος "επαγγελματιας" δεν ασχοληθηκε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Πολύ συζήτηση για το τίποτε νομίζω.

 

Μακάρι τα παιδιά να κρατήσουν το ότι ο "επαγγελματίας" σε αυτή τη περίπτωση τα σκάτωσε γενικά, και ότι θέλει δουλειά το πράγμα και να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος.

 

Μάλιστα θα έλεγα ότι να ποστάρουν κάθε τι καινούριο κι εμείς ως ΚΑΛΟΙ άνθρωποι που είμαστε να βοηθάμε να γίνουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ! εε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου