Guru ez Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Φοβερό κομμάτι Ηλία! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Ο ηχος του μοιαζει πολυ με του Τζιμι.Μαρσαλ ουα και τα μυαλα .χαχαχα Ωραιος ομως If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Ο ηχος του μοιαζει πολυ με του Τζιμι. Ναι, και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές γι' αυτό! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Παρτε ενα φοβερο πιτσιρικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 The ultimate αγαπημένο μου! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Ναι, και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές γι' αυτό! Σπουδαίος, πανέξυπνος κιθαρίστας, ευρηματικός και ουσιώδης, κατάφωρα αδικημένος απο την "σύγκριση" με τον Χέντριξ...και εξ όσων μπορώ να συμπεράνω απο συνεντεύξεις του, υπέροχος άνθρωπος με μυαλό "ξυράφι" ;)... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Μεγας ο Τραουερ αλλα μεγας και μακαριτης ο James Dewar με τη φωναρα του,με ανατριχιαζει! Να βαλω και του λογου μου δυο απο το αγαπημενο μου αλμπουμ: https://www.youtube.com/watch?v=6_Ib57Pa88o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2015 Μεγας ο Τραουερ αλλα μεγας και μακαριτης ο James Dewar με τη φωναρα του,με ανατριχιαζει! Respect, είσαι φίλος μου!!! ;D https://www.youtube.com/watch?v=FJp3_ebr8ng The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις