Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λείπει και ο αρχιφρίκουλας του Ευρίπου, θα βλέπει Τσίου  ;D, δια να σε υποστηρίξει  ;D ;D ;D

Εδω ειμαι, απλα βλεπω ραδιο αρβυλα και Νικολακη, δεν μπορω να ποσταρω κι ολας. Βλεπω ομως τα εκτροπα σου Samy και φριττω! punish_3.gif

Btw, εχει ωραιο θεμα σημερα ο Νικ, το Μεταναστευτικο. Να το δεις Samy, σε ενδιαφερει. Σε κοβω ετοιμο λιαν συντομως να την κανεις για καμια Συρια/Λιβυη/Σουδαν. ;D ;D Ακουνε πολυ Punk λεει εκει... ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Να αναρτήσουμε κατιτίς, πριν τα πάρουν όλα αμπάριζα με punk και progressive ;D οι γνωστοί-άγνωστοι του νήματος...... 

'Επαιρνε τραγούδια, ακόμα και χαζοχαρούμενα (with α little help...) και τα ανέβαζε πολλά level! Καλλιτέχνης.....Το παρακάτω άσμα λες και γράφτηκε γι'αυτόν...

Να αναρτήσουμε κατιτίς, πριν τα πάρουν όλα αμπάριζα με punk και progressive ;D οι γνωστοί-άγνωστοι του νήματος......

Μπα, ειμαι απασχολημενος σημερα, παιζω Assassins Creed Rogue. banana_pc.gif

Μπα, ειμαι απασχολημενος σημερα, παιζω Assassins Creed Rogue. banana_pc.gif

Ο μεγάλος μου υιός (15,5) εάν δεν απατώμαι το τερμάτισε κάνα-δυό φορές (στο xbox360)....43 χρονών και ακόμα παίζεις βρε Waterfall-K .....subito στεφάνι... :-X

43 χρονών και ακόμα παίζεις βρε Waterfall-K:-X

Αυτο ακουστηκε τοσο ασχετο οσο το "43 χρονων εισαι, ακομα Rock ακους"? ;D Μη τα λες αυτα παραεξω γιατι θα πεσει γελιο. :P Για Assassins Creed λεμε, οχι για playmobil. Μιλαμε για αριστουργηματικες δουλειες, παιχνιδια που επενδυονται πανω τους εκατομμυρια, φτιαχνονται απο μεγαλες ομαδες κορυφαιων προγραμματιστων και αποφερουν στις εταιρειες τρελα λεφτα. Αν νομιζεις οτι τα παιχνιδια αυτα απευθυνονται (μονο) σε παιδια, εχεις χασει επεισοδια.

Παρε και ενα ωραιο resized screenshot να δεις (μη το δειξεις στον γιο σου, δεν ειναι καιρος τωρα να του αγοραζεις 3 οθονες... ;D)

ACC.thumb.png.72816a2770d99a9f189a71a5ce2aab33.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου