fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Μ' έχει πιάσει "κάτι" σήμερα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Όλες οι μουσικές μέσα, χωρίς συγκεκριμένη σειρά! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Μου φαίνεται ότι θα πίνω μέχρι το πρωί. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Όλα μέσα λέμε. https://www.youtube.com/watch?v=nVkDfnGobmI Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Τα πάντα όλα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Για τελείωμα..... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 το 78 στα 13 μου ήξερα ήδη τον Jim... τότε στο Ποπ και Ροκ διάβασα για κάποιον Van και αφού αρχικά με ξένισε, μου έκανε εντύπωση και παράγγειλα στο "δισκάδικο" της γειτονιάς μια κασέτα με κομμάτια του... ο κυρ Σωτήρης (θεός σχωρέστον) μου "έγραψε" το Moondance... έκτοτε "μετράω"... ;D Kαλην ημεραν σε ολους. Ωραιος ο Κυρ Σωτηρης. ;D ;D Ακομα και στη,θεωρουμενη,οχι και τοσο καλη του περιοδο(τελη 70ς με αρχες 80ς) εχει μερικα διαμαντια στους δισκους του(ο Βαν οχι ο Κυρ Σωτηρης ;D). Ειναι βεβαιως κι αυτη η φωνη.... Παω να ακουσω το playlist του αδερφου μου του Φαζιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Για τον Fusiongtr ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Ωραίο χώρο εχουν αυτοί... (Κατι σα τα νορθ παράγκας στουντιος, στο πιο μικρό όμως...) Ζήλεψα... Ώρα να πιάσουμε κανα κξυλο... (για να δούμε, θάχει όρεξη ο Λουπερ να τζαμαρουμε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Αυτό έπρεπε να το βάλω στο νήμα "το κλασική μουσική ακούτε τώρα" Χωρίς το σενάριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις