Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Θεός, τι θεός, Ημίθεος λαίμαι A ρε ΕΚΑΜ που θελουν μερικοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 ^Χαλαρωτικο και ωραιο [flash=200,200] Απ'τα πιο εμπνευσμενα soundtrack σε videogame. Με χορωδια στα ελληνικα. Στο χαρακτηριστικο 2:21, "το τελος αρχιζει". I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 @ npap Aγαπημενος μου o Colin James,γουσταρω πολυ Band,αλλα με τον Βαν με εκοψες κομματια. Aπο τα αγαπημενα μου ever. Ποσα αριστουργηματα εχει γραψει ο ανθρωπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Ποσα αριστουργηματα εχει γραψει ο ανθρωπος? το 78 στα 13 μου ήξερα ήδη τον Jim... τότε στο Ποπ και Ροκ διάβασα για κάποιον Van και αφού αρχικά με ξένισε, μου έκανε εντύπωση και παράγγειλα στο "δισκάδικο" της γειτονιάς μια κασέτα με κομμάτια του... ο κυρ Σωτήρης (θεός σχωρέστον) μου "έγραψε" το Moondance... έκτοτε "μετράω"... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 @ npap Aγαπημενος μου o Colin James,γουσταρω πολυ Band,αλλα με τον Βαν με εκοψες κομματια. Aπο τα αγαπημενα μου ever. Ποσα αριστουργηματα εχει γραψει ο ανθρωπος? +1000 Σ' ωραίος npap! Σ' ακολουθώ κατά πόδας! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις