Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Γενεθλια σημερα για τον Ritchie Blackmore, που εγινε 70 χρονων. Να'ναι παντα καλα. Πριν μπει ο Samy στο θρεντ και αρχισει να ποσταρει DP, ας ακουσουμε τον Ritchie στο "I Surrender" απο Rainbow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Παραηταν φλωρικο ομως... Παμε να τον δουμε με τους DP σε ενα θρυλικο live, στο California Jamming του 1974, μπροστα σε 250.000 κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Ωραια το πας φιλτατε npap,οπως παντα δηλ.(τελικα στην ουσια κλασσικοροκας εισαι φιλε :)). χε χε... ναι στην συνισταμένη μου το πρόσημο είναι ex φρικιό που θα έλεγε και κάποιος γνωστός και μη εξαιρετέος εδώ... 8) ;D και μια αγαπημένη φρικόμπαντα που δεν είχε την προβολή που της άρμοζε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 και από Ελβετία πάμε Σουηδία σε μία που μάλλον δεν θα μάθω ποτέ πως προφέρεται...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 και ένα μεγαλύτερο ταξίδι μέχρι την Αυστραλία για ένα ωραίο cover... https://youtu.be/DkRmxoRD_Gw δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Τώρα μόλις το έμαθα.... :'( RIP Percy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Άντε να βάλω κι εγώ ένα Βλακμουρ, μέρα πούναι. Μέχρι τότε καλός ήταν, αλλά μετά έμεινε στάσιμος ;D ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Μέχρι τότε καλός ήταν, αλλά μετά έμεινε στάσιμος ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Λόρδα μου σχώρα με που δεν χρησιμοποίησα τον εκκλησιαστικό σου αραμπά δια να παίξω μπλίχτρα λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις