fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Σήμερις παρέλαβα 3 φυάλες αλλοδαπό εκ Σκωτίας απόσταγμα γέρικο 16 ετώνε λαίμαι, βρωμάει βαρέλι :P Μαζί σου ρε Σάμυ κι ας με απέλυσες! Αφιερωμένο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Μαζί σου ρε Σάμυ κι ας με απέλυσες Με αυτιά που ακούς, τι μπερίμενες ? ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Στον φίλτατο npap αφιερώνω αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=Wjg8GoamKWQ χτύπησες φλέβα με τη μία...:) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 χτύπησες φλέβα με τη μία...:) Και η δική μου φλέβα χτύπησε. ;) Με αυτιά που ακούς, τι μπερίμενες ? ;D Άντε και κάτι για πάρτη σου! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Καθώς και σε εσένα Φιούζ ;) Ανταποδίδω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 αφιερωμένο σε όλους... (αλλά αυστηρά ακατάλληλο σε φίλους των VOX)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Ανταποδίδω. Ευχαριστώ- μεγάλη λατρεία και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε 8) Για δες αυτόν τον κυριούλη... νομίζω ότι θα σου αρέσει ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 και κάτι που μπορεί να πιάσει και τους δυο σας... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 και κάτι που μπορεί να πιάσει και τους δυο σας... Ωραίος... Μεγάλη αλητεία αυτή η εκτέλεση 8) Το οποίο μας πάει σε αυτό ΥΓ: Και εμένα για ύπνο ;D Αγόρια καλή συνέχεια και τα λέμε αύριο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Ωραίος... Μεγάλη αλητεία αυτή η εκτέλεση 8) Yeah! Για δες αυτόν τον κυριούλη... νομίζω ότι θα σου αρέσει ;D Ρε σεις δεν μ' αφήνετε να αγιάσω! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις