fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Ιδέες σας δίνω λαίμαι Ακόμα δουλεύω- μέχρι τις 00:00- ο βρυκόλακας της ενημέρωσης ;D Μόλις τώρα έβγαλε το reuters έκτακτο ανακοινωθέν, ότι ο Σάμυ θέλει έτσι τα τούμπανα! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Όταν ηχογράφησε αυτή τη διασκευή ήταν πλέον τόσο άρρωστος που δε μπορούσε να κάνει vibrato με το χέρι, οπότε χρησιμοποίησε το tremolo bar. Όταν προσπαθούσε να παίξει γρήγορα, τα χέρια του έτρεμαν και έσβηναν γρήγορα. Γι'αυτό υιοθέτησε πιο bluesy παίξιμο. Τρομερό track. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Εσύ φίλοους έχεις μουμιοποιηθεί απ το πουλί με το όνομα Μπουόνα- Μάσσα τι να λαίμαι τώρα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Ωραια το πας φιλτατε npap,οπως παντα δηλ.(τελικα στην ουσια κλασσικοροκας εισαι φιλε :)). Ομως μια και μας εβαλε ο Μπιλ(Tραντος) σε τετοιο mood μ'αυτο το ατυχο αλλα σπουδαιο παλικαρι τον Jason Becker να βαλω κατι του ιδιου σχεδιου(τι ωραιες πενιες βαραει ο μακαριτης Andy Mazzilli): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις