Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Άντε, και ένα για πάρτυ μου πριν επανέλθω με τα πασχιατικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Και ένα με μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΦΩΝΑΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Και ένα με μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ με ΦΩΝΑΡΑ Ακριβώς... Παρενθετικά, μια βαβούρα, με την οποία χτυπιόμαστε μικροί, εκτός απο με τα της τζανις... Επανέρχομαι με πασχαλιάτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr, με αγαπημένη μου εκτέλεση αυτή του φιλμ... Ξεκίναγε έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 αυτο, το τραγουδαγε πολύ ωραία η Κική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ο Ιουδας στο φιλμ, ο πιο αγαπημένος Ιουδας εβερε, τον προειδοποίησε... Μόλις στο δεύτερο κομμάτι του musical... Δεν τον ήκουσε... Φοβερό γκρουβ... Ειδικά σε θέατρο, live, σκοτώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr Λυπούμαστε κύριε, ο λογαριασμός σας, έχει απενεργοποιηθεί ;D ;D ;D Μόνο ο Κάταρρακτ καταλαβαίνει από έπη λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Η καλύτερη ροκ όπερα εβερ ήταν, για μένα, το Jesus Christ superstr, με αγαπημένη μου εκτέλεση αυτή του φιλμ... Ξεκίναγε έτσι... ...και οι livin' blues έκαναν μια καταπληκτική διασκευή στο overture :) Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις