Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Φτου σου ρε φουστη Μου τέλειωσε το φασκόμηλο Δε γαμιεται... που θάγραφε και ο Johnny Θα το ρίξω στο ΤΣάι Καλησπέρα Καλό Πασχα κορίτσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ο μπος τύχει ρίξει στο κολοβαρεμα τώρα τελευταία, ή μου φαίνεται? H ώρα είναι λάθος Όταν συνδέομαι ως μέλος δεν βλέπω την μπάρα να τα πρόσφατα αριστερά... Yameth... WAKE UP Αφιερωμένο στο ψαγμένο "κορίτσι" του νήματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 I know, tomorrow I'll wake up with blood in my eyes... blood in my eyes got u... μπεϊμπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Ποτε δεν τη συμπάθησα αυτήν τη γυναίκα ΗΤΑΝ τόσο ΑΣΧΗΜΗ και ΤΟΣΟ ΤΣΙΡΙΔΑ ΤΙ να κάνει ο τρόλεϊ αραγες? Χάθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Και μιας και αναφέρθηκα στον τρόλεϊ ας του αφιερώσω ένα σύντομο... Είμαι σίγουρος ότι μόνον αυτός μπορεί να αντιληφθεί το μεγαλείο του συγκεκριμένου Άσθματος http://youtu.be/wQzUCO7rG0M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Αυτη την βδομάδα δεν ήταν που πήρα 17 μέιλ, on my yahoo account, απο τον Φωτη? Ανεβαζε τα κομμάτια του στο soundcloud, and I am a follower... Να του αφιερώσω το επόμενο, που ΞΕΡΩ οτι είναι απο τα αγαπημένα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2015 Γεια σου βρε Ντίνο.... :DΡόμπα έγινα... :-[ :P ::) ;D Αφού έπιασες τον Τιτανοτεράστιο και ένα από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις