fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Στον φίλτατο npap αφιερώνω αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=Wjg8GoamKWQ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Στον φίλτατο npap αφιερώνω αυτό. Καθώς και σε εσένα Φιούζ ;) https://www.youtube.com/watch?v=nZ8NxZqxeds all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Χρήζει ψυχιατρικής ερεύνης το γεγονός πως όταν πίνω τσιπούρ ακούει ογγλέζκα, ενώ με Λαγκαβούλιν ταιριάζει το δημοτικό λαίμαι. Εβίβα λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 ΦΙΛΙΑ ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Σιγά ρε παιδιά, αρχίζουν βγαίνουν σιρόπια από το λάπτοπ... ;D :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Σιγά ρε παιδιά, αρχίζουν βγαίνουν σιρόπια από το λάπτοπ... ;D Έζι... έζι... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Σαλιάρες δεν έχω λαίμαι 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Διαψεύδω κατηγορηματικά πως τα χιόνια λειώσαν, αφού χιονίζει. Αφιερωμένο στον άνθρωπα με τη μοναδική λάμψη Κώστα ΔΡ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Διαψεύδω κατηγορηματικά πως τα χιόνια λειώσαν, αφού χιονίζει. Παράγκα, δεν ξέρω τι πίνεις εκεί πάνω, αλλά όταν κατέβεις θέλω οπωσδήποτε ένα μπουκάλι 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2015 Παράγκα, δεν ξέρω τι πίνεις εκεί πάνω, αλλά όταν κατέβεις θέλω οπωσδήποτε ένα μπουκάλι 8) Οχθες έπινα Λημνιώ απόσταγμα, υπέροχο άρωμα από μοσχάτες ρώγες γυναικώνε. Σήμερις παρέλαβα 3 φυάλες αλλοδαπό εκ Σκωτίας απόσταγμα γέρικο 16 ετώνε λαίμαι, βρωμάει βαρέλι :P No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις