fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Αντί για το θαύμα του "γάμου της Κανά" ;D ;D, θα γράψουμε τον γάμο του καραγκιόζη. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Ελα ρε ψηλε! ;D ;D ;D Πριν λιγο ακουγα το αποκατω με πρωην παπαροκα ;D στα φωνητικα.Πολυ καλοι ομως: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 με πρωην παπαροκα ;D Είναι οι μέρες άγιες, τι να κάμωμεν (πολύ ωραίοι)! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Άλλο ένα κομμάτι των ημερών. Τι κομμάτι δηλαδή, κομματάρα! 8) https://www.youtube.com/watch?v=MImX27J8wkg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Βαρα λαιμαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Κουμπαράκια, θυμηθήκαμε τα (metall) νιάτα μας; ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Βαρα λαιμαι!! Βαράω γερά! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Κουμπαράκια, θυμηθήκαμε τα (metall) νιάτα μας; ;D 8) Εγώ προετοιμάζομαι για αύριο αλλά ..... ήπια το μισό τήλιο! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Τι να κάμω, άνθρωπος είμαι κι εγώ, είδα το τήλιο και ..... δεν άντεξα! ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=ZnrTkWelwHA Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Τι να κάμω, άνθρωπος είμαι κι εγώ, είδα το τήλιο και ..... δεν άντεξα! ;D ;D ;D Φίλος άσε το τίλιο και πιάσε κάνα τσίπουρο- όπως εγώ- γιατί το έριξες πολύ στο συναίσθημα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις