Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2015 Σύρε μπρε και δες Χ''τσίουΑυτο κανω. Aλλα ριχνω κι ενα ματι στο θρεντ, να δω τι ποσταρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Peace brothers... ;D 8) υπέροχη παραγωγή... προσφέρεται για μαθήματα σωστού mix... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 όχι ανάλογη παραγωγή αλλά ωραίο κομμάτι... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 εδώ πλέον κακή παραγωγή (με τον ντράμερ και τον μπασίστα τιμωρημένους τέρμα δεξιά ;D) αλλά κομματάρα... https://youtu.be/ucH9sSB_H6k δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Καταπληκτικο 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Προσεχε με τους ELP Jim, ή θα τους λατρεψεις ή θα τους μισησεις. Ετη φωτος μπροστα απο την εποχη τους, με ενα ρεπερτοριο απιστευτα δυσκολο να παιχτει. Με αφορμη το κομματι που ποσταρες επεσα πριν πανω σε ενα live απο μια tribute μπαντα. Χαρα στο κουραγιο τους... :P Δυο ωρες επαιζαν με vintage οργανα, κυριως ο πληκτρας τους, και τους βγηκε η γλωσσα αναποδα. Αν και ο πληκτρας εκανε υπερπροσπαθεια να παιξει τον ρολο του Emerson και ηταν πραγματι πολυ καλος, η συγκριση με την original μπαντα εκανε την tribute μπαντα να φανταζει καρα-ερασιτεχνικη. Πραγματικα τρομερα δυσκολο να παιξεις ELP, πρεπει να εχεις μεγαλα...μέζεα ;D που θα ελεγε και ο Ζουραρις, ιδιαιτερα τα keys parts ειναι σκοτωμα. Αν δεν το εχεις ακουσει ηδη, τσεκαρε ενα landmark/αριστουργηματικο κομματι τους παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Καλησπερες. :) https://www.youtube.com/watch?v=nY0UboRwIBA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2015 Μπράβο ΚΟΒΑ του βουνού, βλέπω ότι έκοψες τα πάνκικα και ακούς σοβαρές μπάντες ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις