samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Γύρισα στο μωρό μου. Τέλος της είπα. Όπου γουστέρνω θα πηγαίνω και μόνος μου αμαλάχει Σκότωστη και ΄φερτην εδώ, θα της κάμνομεν μια κηδεία μούρλια, ειδικότης μας οι πολυτελείς τελεταί λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Είναι γνωστές οι εμμονές του με την Πχιότητα... Θυμάμαι τα Χριστούγεννα που τουπαμε "φέρε και καμιά μελόντικα να πούμε τα κάλαντα στον παπου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Πάω να πιω τπτ τσίπρα'ς στου by the river λαίμαι. Όταν γυρίσω, μη δω τπτ γένεσις, πίστευα πως τέτοια κατάπτωση των ηθώνε, δεν θα συναντούσα επαέ μέσα, αλλά γλιέπω, πως υπάρχουν σταγονίδια ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 φίλοι έχετε ξεφύει... το πρόβλημα είναι ότι Can You Understand... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Σαν σήμερα... :( "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Όταν γυρίσω, μη δω τπτ γένεσις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εμείς δε σε διώχνουμε, αλλά δεν θα σε εμποδίσουμε να φύγεις κιόλας. Κλείνωντας δε τη πόρτα πίσω σου, πάρε παρέα στο δρόμο και το φίλο σου το Κόλινς No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Μπραβο ρε Κωστα, παντα με φτιαχνεις με την απαραμιλλη ποιοτητα των κομματιων που βαζεις. Ευτυχως που εισαι κι εσυ στο φορουμ και ακουμε σοβαρη μουσικη. Αν μπορεις σε παρακαλω βαλε ακομα λιγο Collins. Τα παραλες βρε Samy, με κανεις και κοκκινιζω... Αντε να σου κανω τη χαρη. https://youtu.be/nSQ_rlNcObs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις