fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Φιουζιε, βρες να ακουσεις το Dr. Lonnie Smith - Live At Club Mozambique του 1970, με George Benson στην κιθαρα. Σκοτω λεμε. Παίζει να το έχω κάπου, αλλά ... άντε να το βρω. Οι γαλλικές ταινίες είναι ξεχωριστές... Το ίδιο και οι Γαλλίδες (με ορισμένες εξαιρέσεις) Παίζεις με τον πόνο μου για τις Γαλλίδες! :'( Μια γνώρισα (μισή Γαλλίδα) και την παντρεύτηκα κάποτες, αλλά .... είμαι ηλίθιος και ... :'( Πάνο ευχαριστώ και ανταποδίδω. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Που να έπαιρνες και μισή πόντια, όπως εγώ, τότε να δεις...... :-[ :-X :-\ :-* https://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Που να έπαιρνες και μισή πόντια, όπως εγώ, τότε να δεις...... :-[ :-X :-\ :-* ;D ;D ;D Εγώ δεν τα κατάφερα, εσύ? https://www.youtube.com/watch?v=oTwpO12Ux-w Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Με αντέχει ακόμα...... ;D 18 χρόνια γάμου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Με αντέχει ακόμα...... ;D 18 χρόνια γάμου.. Εμείς μείναμε στα επτάρια. Επτά χρόνια φίλοι, επτά χρόνια συζούσαμε ως ζευγάρι, και επτά χρόνια παντρεμένοι. Και τα κατάφερα ο μ@λ@κ@ς και .... :'( :'( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Kατι απο πρωην Τσεχοσλοβακια μουσικαραδες :o https://www.youtube.com/watch?v=uhflyoTKxZ8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Ενα τελευταιο απο εμενα καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Οι Γερμανοί ειναι πολυ μαλακες Atreu (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) Οι Γερμανίδες, απο την άλλη, ειναι ΟΚ (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) Έλεγα να πεταχτώ στον Σαμι, πριν το Πάσχα, για καμιά βόλτα στη Ροδόπη, και καμιά, εκ νέου, εφ όλης της ύλης, κουβέντα... Τον ρώτησα και μου είπε "Εισαι ευπρόσδεκτος ;D". Εχω όμως κατι πλαν μπι και κατι πλαν σι σε εκκρεμότητα, μες τη μεγάλη Βδομάδα, γ***το.. θα δούμε Πήγα gazarte την Πέμπτη και ακουσα εκείνον τον κουρτ, που πρότεινε ο Νασος. Χμ..., περιμένω τα βίντεο του πριν σχολιάσω... (Το είδα οτι το εξάσκησε το άθλημα... τέταρτη μεγάλη αγάπη του, μετα την οικογένεια, τον λουθιεριανισμο και τη μουσικη...) Να αφιερώσω ενα κομματι στη γυνή, που οχι μονο μου επιτρέπει να εχω τα μουσικα μου διασκορπισμένα παντού στο σπίτι (που λέει και ο audiokostas) αλλα, επιπλέον, υπομένει και τις out of tune και out of time διαρκείς μουσικές μου απόπειρες... She is such an easy lover... Για καλησπέρα το ξεκίνησα και ειπα ήδη πολλα... Καλησπέρα Εγώ πήγα να γραφτώ σε ορειβατικό σύλλογο μετά από παρότρυνση του καλύτερου μισού μου, για να μην πηγαίνω μόνος μου λέει και να παίρνω τα βουνά κι αν σκοτωθείς και σε φάνε οι αρκούδες τι θα κάνω εγώ χήρα γυναίκα έλα πάψε τις κουταμάρες και τράβα άσε τα "μα μωρό μου". Πήγα. Θα συναντιόμαστε λέει σε ένα σημείο όπου θα μετριόμαστε θα πηγαίνουμε σε άλλο σημείο όπου και 'κει θα μετριόμαστε, θα ελέγχουμε τα πράγματά μας και μετά όλοι μαζί θα ακολουθάμε τον αρχηγό. Κάτσε ρε μάστορα, εγώ θέλω κάπου κάπου να σταματάω και να κάνω ένα τσιγάρο να πούμε, να βγάζω μια φωτογραφία - καθότι χρειάζομαι μισή ώρα να στήσω την κάμερα - τι θα πει με τον ρυθμό του γκρουπ; Έφυγα, έχασα και τα λεφτά της εγγραφής, μου 'μεινε όμως η καρτέλα. Γύρισα στο μωρό μου. Τέλος της είπα. Όπου γουστέρνω θα πηγαίνω και μόνος μου αμαλάχει και της έβαλα να ακούσει αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=yydlX7c8HbY ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εγώ πήγα να γραφτώ σε ορειβατικό σύλλογο μετά από παρότρυνση του καλύτερου μισού μου, για να μην πηγαίνω μόνος μου λέει και να παίρνω τα βουνά κι αν σκοτωθείς και σε φάνε οι αρκούδες τι θα κάνω εγώ χήρα γυναίκα έλα πάψε τις κουταμάρες και τράβα άσε τα "μα μωρό μου". Πήγα. Θα συναντιόμαστε λέει σε ένα σημείο όπου θα μετριόμαστε θα πηγαίνουμε σε άλλο σημείο όπου και 'κει θα μετριόμαστε, θα ελέγχουμε τα πράγματά μας και μετά όλοι μαζί θα ακολουθάμε τον αρχηγό. Κάτσε ρε μάστορα, εγώ θέλω κάπου κάπου να σταματάω και να κάνω ένα τσιγάρο να πούμε, να βγάζω μια φωτογραφία - καθότι χρειάζομαι μισή ώρα να στήσω την κάμερα - τι θα πει με τον ρυθμό του γκρουπ; Έφυγα, έχασα και τα λεφτά της εγγραφής, μου 'μεινε όμως η καρτέλα. Γύρισα στο μωρό μου. Τέλος της είπα. Όπου γουστέρνω θα πηγαίνω και μόνος μου αμαλάχει και της έβαλα να ακούσει αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=yydlX7c8HbY Το μωρό σου έχει δίκιο καθότι δεν είμαστε λύκοι(δυστυχώς για μας).Το'χω περάσει το σκηνικο και θέλει πολύ ψάξιμο στους σύλλογους για να βρεις τον πιο χαλαρό. Λειτουργούν και μεμονωμένες ομάδες ατόμων μέσα στους σύλλογους που είναι σ'αυτή τη φιλοσοφία και κανονίζουν και ξέχωρα απ'το σύλλογο.Βέβαια πρέπει να μάθεις να στήνεις τη μηχανή κομματάκι πιο γρήγορα.(μισή ώρα?)Ευτυχώς έχω βρει έναν που στις κορφές ο αρχηγός κερνάει τσίπουρα.Δυστυχώς δεν είναι στην αθήνα για να στον προτείνω... Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις