gvour Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Kαλησπερα,ελπιζω να μη σας τη χαλαω που θα βαλω μπλουζ: https://www.youtube.com/watch?v=VUui_YgnlyM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Kαλησπερα,ελπιζω να μη σας τη χαλαω που θα βαλω μπλουζ: ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣ και απολύεσαι λαίμαι με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αποζημίωση ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Panos, ευγε. Samy: Kαλησπερα,ελπιζω να μη σας τη χαλαω που θα βαλω μπλουζ:Πλακα κανεις? Να μας χαλανε οι δυο τιτανοτεραστιοι Lou Donaldson και Dr. Lonnie Smith? Τον δευτερο μαλιστα τον εχω δει live στο ενα μετρο αποσταση στο Half Note, και στο τελος του μιλαγα για κανα δεκαλεπτο. Τον Lou δυστυχως δεν τον εχω δει live, αν κι εχει ερθει στην Ελλαδα πολλες φορες. Εχω ομως υπογραφες και απο τους δυο σε μερικα αλμπουμ. Οπως το παρακατω για παραδειγμα, το Pretty Things του Donaldson που εχει τις υπογραφες και του Lou και του Lonnie ο οποιος παιζει μεσα. Ειχα αγκαρεψει εναν φιλο που ειχε παει να τους δει πριν κατι χρονια και ετσι πηρα τις υπογραφες. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Ρε με φτιάξατε. Αξίζει όλο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΦΡΙΚΙΑ λαίμαι όμως No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Στον fusiongtr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Φιουζιε, βρες να ακουσεις το Dr. Lonnie Smith - Live At Club Mozambique του 1970, με George Benson στην κιθαρα. Σκοτω λεμε. Το εχω κι αυτο υπογεγραμμενο απ'τον γεροντα. https://www.youtube.com/watch?v=fjKuCR6Gxlw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Ωραίες μουσικές βάζετε... Σας ακούω στο ένα αυτί.... Με τα λοιπά όργανα βλέπω ένα γαλλικό πουχει πολύ πλάκα... Οι γαλλικές ταινίες είναι ξεχωριστές... Το ίδιο και οι Γαλλίδες (με ορισμένες εξαιρέσεις) Καλημεριζω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Ωραίες μουσικές βάζετε... Σας ακούω στο ένα αυτί.... Απολύεσαι, θέλω αφοσίωση λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Να παμε και λιγο Νορβηγια μπανταρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις