Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Προσπερναω την αστεια και καταγελαστη απαντηση σου και ποσταρω το παρακατω. Αντε να μην αρχισω να ποσταρω Zappa γιατι θα πεταξεις απ'το παραθυρο κι αυτα που εχεις, αν εχεις. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Αντε να μην αρχισω να ποσταρω Zappa γιατι θα πεταξεις απ'το παραθυρο κι αυτα που εχεις No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Και τώρανενες που πήγε ο Βασίλης να αλλάξει τα νερά του Ίαν ας βάλουμε λίγο Ζάππειο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Χαχαχαχα, what a boy.... Τελευταιο για σημερα γιατι την κανω για εξω. Και επειδη δεν μπορω να σε αφησω να ποσταρεις κακοηθειες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Χαχαχαχα, what a boy.... Τελευταιο για σημερα γιατι την κανω για εξω. Και επειδη δεν μπορω να σε αφησω να ποσταρεις κακοηθειες: Καλή διασκέδαση ;D ;D ;D Μη πιείς πουλί ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Τελικά οι γερμανοί γράφουν καλή μουσική. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Τελικά οι γερμανοί γράφουν καλή μουσική. Οι Γερμανοί ειναι πολυ μαλακες Atreu (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) Οι Γερμανίδες, απο την άλλη, ειναι ΟΚ (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων) Έλεγα να πεταχτώ στον Σαμι, πριν το Πάσχα, για καμιά βόλτα στη Ροδόπη, και καμιά, εκ νέου, εφ όλης της ύλης, κουβέντα... Τον ρώτησα και μου είπε "Εισαι ευπρόσδεκτος ;D". Εχω όμως κατι πλαν μπι και κατι πλαν σι σε εκκρεμότητα, μες τη μεγάλη Βδομάδα, γ***το.. θα δούμε Πήγα gazarte την Πέμπτη και ακουσα εκείνον τον κουρτ, που πρότεινε ο Νασος. Χμ..., περιμένω τα βίντεο του πριν σχολιάσω... (Το είδα οτι το εξάσκησε το άθλημα... τέταρτη μεγάλη αγάπη του, μετα την οικογένεια, τον λουθιεριανισμο και τη μουσικη...) Να αφιερώσω ενα κομματι στη γυνή, που οχι μονο μου επιτρέπει να εχω τα μουσικα μου διασκορπισμένα παντού στο σπίτι (που λέει και ο audiokostas) αλλα, επιπλέον, υπομένει και τις out of tune και out of time διαρκείς μουσικές μου απόπειρες... She is such an easy lover... Για καλησπέρα το ξεκίνησα και ειπα ήδη πολλα... Καλησπέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Σήμερις άκουγα αφτούνο το άλβουμε, συμπαθές το προτείνω No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2015 https://youtu.be/uvyc-CiLZxQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις