Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπερναω την αστεια και καταγελαστη απαντηση σου και ποσταρω το παρακατω. Αντε να μην αρχισω να ποσταρω Zappa γιατι θα πεταξεις απ'το παραθυρο κι αυτα που εχεις, αν εχεις. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Χαχαχαχα, what a boy....mock.gif

Τελευταιο για σημερα γιατι την κανω για εξω. Και επειδη δεν μπορω να σε αφησω να ποσταρεις κακοηθειες: image.gif

Χαχαχαχα, what a boy....mock.gif

Τελευταιο για σημερα γιατι την κανω για εξω. Και επειδη δεν μπορω να σε αφησω να ποσταρεις κακοηθειες: image.gif

Καλή διασκέδαση  ;D ;D ;D

Μη πιείς πουλί ;D ;D ;D

No one wants an alien

Τελικά οι γερμανοί γράφουν καλή μουσική.

Οι Γερμανοί ειναι πολυ μαλακες  Atreu (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων)

Οι Γερμανίδες, απο την άλλη, ειναι ΟΚ (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων)

Έλεγα να πεταχτώ στον Σαμι, πριν το Πάσχα, για καμιά βόλτα στη Ροδόπη, και καμιά, εκ νέου, εφ όλης της ύλης, κουβέντα... Τον ρώτησα και μου είπε "Εισαι ευπρόσδεκτος  ;D".

Εχω όμως κατι πλαν μπι και κατι πλαν σι σε εκκρεμότητα, μες τη μεγάλη Βδομάδα, γ***το.. θα δούμε

Πήγα gazarte την Πέμπτη και ακουσα εκείνον τον κουρτ, που πρότεινε ο Νασος. Χμ..., περιμένω τα βίντεο του πριν σχολιάσω... (Το είδα οτι το εξάσκησε το άθλημα... τέταρτη μεγάλη αγάπη του, μετα την οικογένεια, τον λουθιεριανισμο και τη μουσικη...)

Να αφιερώσω ενα κομματι στη γυνή, που οχι μονο μου επιτρέπει να εχω τα μουσικα μου διασκορπισμένα παντού στο σπίτι (που λέει και ο audiokostas) αλλα, επιπλέον, υπομένει και τις out of tune και out of time διαρκείς μουσικές μου απόπειρες...

She is such an easy lover...

Για καλησπέρα το ξεκίνησα και ειπα ήδη πολλα...

Καλησπέρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου