samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 mois auζi λαιμαι καληνύχτενε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 και ένας ο δούρειος ίππος μας για να μη ξεφτιλιζόμαστε εντελώς τότε στας ροκ κυρίας μας όταν καμιά φορά το τσουλάγαμε από την Βικτώρια στην ABC.. 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 @npap Πραγματι υπηρχαν μερικα τετοια που βοηθουσαν την κατασταση. Kαλο βραδυ σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 yep ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 και τα πατριωτάκια με το άσμα που το είχαν βάλει για πλάκα στο lp τους και έγιναν φίρμαι και στας disco... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Αντε Γεια 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις