fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Με βαζετε και φτιαχνω νεα clips βραδιατικα. Το παρακατω μολις βγηκε απο τον gif animator, αφιερωμενο σε ολα τα disco kids του ΝΟΙΖ. ;D Έτσι, δώσε λαίμαι. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ελα ρε,Λιφ Γκαρετ!! Που τον θυμηθηκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ελα ρε,Λιφ Γκαρετ!! Που τον θυμηθηκες? Μια λέξη θα σου πω. Μάνια! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Μια λέξη θα σου πω. Μάνια! ;D ;D ;D ;D Αλλο ενα σου λεω. ;) Υπογειο Βλαχου και Χαρουλα.Ασχετα μεταξυ τους αλλα εντελως σχετικα. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3Mb-AWqfBD4 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 μη ξεχνάμε τους πιονιέρους... https://youtu.be/83I9El6C47A δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 μη ξεχνάμε τους πιονιέρους... Μπράβο ρε npap, και το 'ψαχνα! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 μη ξεχνάμε τους πιονιέρους... Oχι βεβαια! Και Μπαραμπας? ;D Καλα το πατε! Να φανκιασω λιγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Σας καληνυχτίζω όλους παιδιά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις