Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Α πα πα πα... Με τι ειδησεογραφία ξυπνήσαμε σήμερα- αφιερωμένο ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Α πα πα πα... Με τι ειδησεογραφία ξυπνήσαμε σήμερα- αφιερωμένο ;D Γύρνα πίσω Βίκη. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Γουσταρω ντισκα σημερα(και γενικως): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Γουσταρω ντισκα σημερα(και γενικως): Έλα παλικάρι μου πάρε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Γουσταρω ντισκo σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=C2q2bis6eLE No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Ξερετε οτι δε λεω ψεμματα. Με το που εβαλε ο ψηλος το Χοτσταφ πηγα να γραψω"που ειναι ο WFK να βαλει ντισκομπαλες". Νατονε!! ;D ;D ;D Ντισκα ομως λαιμαι,οχι ντισκο. Εννοω τα κομματια τα ντισκα. ;D ;D Ωραιος κι Σαμ.Μπραβο αφεντικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Αφου κατα βαθος ξερεις οτι ειμαι ενα Disco boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις