Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Μιας και ο φίλτατος npap μας πήγε στα κορίτσια, μου ήρθε αυτό... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 very nice... δεν το κατείχα το άσμα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 very nice... δεν το κατείχα το άσμα... Για να σου πω την αλήθεια, το έμαθα- το καιρό εκείνο- στην Θεσσαλονίκη και πάντα μου θυμίζει το διάστημα που έμεινα στην πόλη. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Μπα... μπα...μπα... δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Yes ::) Μη μασας Terry, ειπαμε, Πρωταπριλια ηταν. Ο αλητης ακομα RS ακουει. ;D Αν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις άθλιε νερουλά του Ευρίπου την ομορφιά τέτοιων ασθμάτων που σε βάνω, είσαι ουτιδανός λαίμαι. Ιστορικη μερα η 1η Απριλιου. Μια μερα που ο Samy ενιωσε την υπερτατη ηδονη του να ανηκεις στο club των πχιοτικων, απολαμβανοντας (και κατανοωντας) μουσικες των YES, Παπαθανασιου και DP. ;D Ευγε. Αφιερωμενη η παρακατω φωτο. H διασημη Waterfall Spaghetti με θεα το λιμανι της Χαλκιδας και τα φωτα της υψηλης γεφυρας. Το "πακετο" συμπληρωνει η tv στα δεξια με τα Καρντασιανς στον ΑΝΤ1 και καλεσμενη την Βεφα Αλεξιαδου. Τυχαιο? Δεν νομι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Μιαμ δείχνει νοστιμότατη 8) Και μου άνοιξε την όρεξη- έχω φτιάξει φασολάδα (την οποία λατρεύω) και έχω καλαμποκένιο ψωμί ;D Βon appetit λοιπόν. https://www.youtube.com/watch?v=nd3ZiAwmLpM all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Μιαμ δείχνει νοστιμότατη 8)Και ειναι (ηταν). 8) Αλλα οπως παντα, εφαγα πολυ και τωρα ειμαι με το μισολιτρο Coca Cola στο χερι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Αλλα οπως παντα, εφαγα πολυ και τωρα ειμαι με το μισολιτρο Coca Cola στο χερι. ;D H αλήθεια είναι πως η περίπτωσή σου πσυχιατρικά οφείλει να σε αντιμετωπίσει με σεβαζμό, ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις Η πιστήμη σηκώνει τα χέρια πσιλά No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ζεσταίνω τα φασόλια με πράσσο και λουκάνικα και ακούω αυτό! 8) https://www.youtube.com/watch?v=6PV1tlEm2uI Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Χατζηγιαννης? ??? Απο YES/DP/Vangelis σε Χατζηγιαννη? Πως νιωθεις τωρα που κατεβηκες απο την Lamborghini και (ξανα) ανεβηκες στο καρο με τα βοδια? ;D ;D Ζεσταίνω τα φασόλια με πράσσο και λουκάνικα και ακούω αυτό! 8)Τι εγινε ρε? Ολοι φασολια ειχατε σημερα? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Επίσης ετοιμάζομαι να δω αυτό http://www.imdb.com/title/tt0455760/ ακούγοντας .... https://www.youtube.com/watch?v=J5yR5XhCIeg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις