fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Έγινε κάποιο μπέρδεμα στα accounts των μελών....;;;; :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Έγινε κάποιο μπέρδεμα στα accounts των μελών....;;;; :-[ Απλα, ειναι ακομα πρωταπριλια. ;D Παω να φτιαξω μια σπαγγετι με κοκκινη σαλτσα και να αφησω τον Samy να ποσταρει μερικα ακομα DP κομματια. Θα επανελθω στις 2 Απριλιου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Kαλησπερουδια σε ολους. Y.Γ.Ψηλε,το κομματι του Theriot ειναι ανατριχιαστικα ομορφο! Καθε φορα που το ακουω μου φαινεται και ομορφοτερο. Νασ'καλα αδερφε μου. : :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ευχαριστω Στρατο... Δεν τον ήξερα τον Τέριο - θα τον ψάξω Έγινε κάποιο μπέρδεμα στα accounts των μελών....;;;; :-[ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Απλα, ειναι ακομα πρωταπριλια. ;D Παω να φτιαξω μια σπαγγετι με κοκκινη σαλτσα και να αφησω τον Samy να ποσταρει μερικα ακομα DP κομματια. Θα επανελθω στις 2 Απριλιου. ;D Αν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις άθλιε νερουλά του Ευρίπου την ομορφιά τέτοιων ασθμάτων που σε βάνω, είσαι ουτιδανός λαίμαι. Να πάρε κι ένα Ράουνταπ για το Βέλιουρα και τη μουχρίτσα που έχει κατακυριεύσει το μυαλό σου ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=-Tdu4uKSZ3M No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ανετρεχα πισω στα κομματια των προηγουμενων σελιδων και φτιαχτηκα με τα Budgie που εβαλε ο npap. Το αγαπημενο μου-απο τα κατοπινα τους,λαιμαι τωρα,80something τοσο νεο ;D-της μπαντας: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Να πάρε κι ένα Ράουνταπ Μπα... μπα...μπα... δεν το περίμενα αυτό από εσένα. Yes ::) Ε, αφού μας έβαλες στο κλίμα πάρε μια συγγενική σούπερ μπάντα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Σχωρνατε με,το χαβα μου αλλα τετοια ριφαρα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 https://youtu.be/NH5wbYP5xkQ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις