Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Το Stormbringer δεν το ακουσα ακομα.Μολις το ακουσα. Καλη* εκτελεση, αλλα: Φωνη αγνωριστη και μαυρα χαλια, το κομματι παρα-metal-ιζει, πολυ ποζερια (στα 63 εφτασες ωρε Coverdale...), καθολου keys. Κατα τα αλλα, η εκτελεση αυτη δεν πιανει μια μπροστα στην original ή οποιαδηποτε live εκτελεση των DP. To γιατι το ακουμε παρακατω. Ας ελπισουμε οτι τα υπολοιπα κομματια του αλμπουμ ετυχαν καλυτερης μεταχειρισης. * (για κοινο 15-18 χρονων... :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Οι τύποι μου ψιλό θύμισαν Rush στις πάρααα πολύ αρχές τους. Ε, είναι και τρίο και ο τύπος θυμίζει λίγο Geddy ;D το αστείο είναι ότι προηγούνται ιστορικά των Rush... αλλά εντάξει παρότι υπάρχουν εμφανείς ομοιότητες ο θεός Geddy δεν είχε να ανησυχεί για ενδεχόμενες συγκρίσεις... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 wailers με junior marvin κομματαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonisNik Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Paul Gilbert - Technical Difficulties [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Gong? Μα σοβαρά τώρα GONG ? Ημαρτόνε δλδ, αυτοί βγάζαν άσθματα για τύπους σα το Μπόμπη ;D ;D ;D Η απελπισία οδήγησε και τον Μιχαλάκη το Τέιλορ φεύγοντας απ τους Στόουνς να παίξει σε ένα τραγούδι τους. Μόνο η απελπισία μπορεί να δικαιολογήσει τη συμμετοχή, ή την ακρόαση τέτοιων ασθμάτωνε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2015 Gong? Μα σοβαρά τώρα GONG ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ημείς οι πανκς τις Στραβοκάστερ του Βλακμουρ τις έχουμε να θερίζουμε καλαμπόκια λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Ειμαι σιγουρος οτι το παραπανω αριστουργημα τους πηρε κανα 6μηνο να το συνθεσουν... Μια απορια μονο: ο manager τους τους ξερει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις