Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 και στη φουφού του σατανά, στάχτη να γίνεις καστανά... ;D ;D ;D Καταπληκτικό 8) Τροβαδούρε του βουνού, πάρε ιδέες για τους στίχοι λαίμαι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Λοιπόν αρκετά με τα έντεχνα. Πάμε λίγο... παππουδομοντέρνα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Tι λεει το Purple Album Terry? Το ακουσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 ένα τελευταίο ένδεχνο μια που με τα θυμίσατε... καμιά 20 χρόνια πίσω, η ίδια έχει το copyright και για το παρακάτω: Κορίτσια αγόρια σ' ένα μπολ και τα φιστίκια μες το χολ... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Tι λεει το Purple Album Terry? Το ακουσες? Βγαίνει 15 Μαΐου οπότε αναμένουμε. Πάντως το stormbringer μου άρεσε. Είδα στο playlist το keep on moving ::) Χμμμ... είμαι περίεργος να τον ακούσω... ΥΓ: @npap Θεά η φίλη σου ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 άντε και για να επανορθώσω δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 άντε και για να επανορθώσω Οι τύποι μου ψιλό θύμισαν Rush στις πάρααα πολύ αρχές τους. Ε, είναι και τρίο και ο τύπος θυμίζει λίγο Geddy ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Βγαίνει 15 Μαΐου οπότε αναμένουμε. Πάντως το stormbringer μου άρεσε. Μια η ξηρασια ιδεων, μια το οτι οι DP δεν εχουν ουτε ενα τραγουδι απο την περιοδο Coverdale στο live set τους, τι να κανει και ο David? Ειπε να ξαναηχογραφησει τα παλια κομματια μπας και ξελασπωσει. ;D Ωχ ωχ ωχ, προβλεπεται πατατα. :P Βλεπω στο CD εχει βαλει ολη την αφροκρεμα της περιοδου του. CD: 01. Burn 02. You Fool No One 03. Love Child 04. Sail Away 05. The Gypsy 06. Lady Double Dealer 07. Mistreated 08. Holy Man 09. Might Just Take Your Life 10. You Keep On Moving 11. Soldier Of Fortune 12. Lay Down Stay Down 13. Stormbringer Deluxe Edition Bonus Tracks: 14. Lady Luck 15. Comin’ Home DVD: Lady Double Dealer - Music Video Sail Away - Mix Music Video Stormbringer - Music Video Soldier Of Fortune - Music Video Purple Album Behind The Scenes Purple Album EPK Δυσκολο εγχειρημα. Αν ηταν στις νεες ηχογραφησεις καποιοι απο την μπαντα ισως να ειχε καποιο νοημα, τωρα δεν ξερω πως θα ακουγονται αυτα τα τραγουδια μετα τοσα χρονια και μονο απο τον Coverdale. Αναμενουμε λοιπον. Το Stormbringer δεν το ακουσα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δυσκολο εγχειρημα. Στα δικά του ΟΚ, αλλά τον Glenn δύσκολο... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Στα δικά του ΟΚ, αλλά τον Glenn δύσκολο... ;DΑκατoρθωτο πες, μη ντρεπεσαι. ;D Ο γερο-Glenn δεν παλευεται ακομα και σημερα. Tι φωνη αυτος ο ανθρωπος... Στο μεταξυ το αλμπουμ που λεμε κυκλοφορει ηδη στα iTunes. Ο Samy το εχει αγορασει αλλα δεν μου το δινει. Μιλα του ρε συ Terry που τον ξερεις καλυτερα, να μας κανει μια κοπια... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις