jimaras97 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 8) I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Θα διακόψουμε για ένα απαραίτητο διαφημιστικό διάλειμμα και θα επιστρέψουμε οκνότεροι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Φτου σου ρε πστμ, εχασα τη φόρμουλα... τη μαλαισία μου, μεσα... https://www.youtube.com/watch?v=gC3cvaZV6mI&feature=player_detailpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Και κάτι ακόμα από την θρησκοληπτική του φάση ή όπως σωστά θα ονομαστεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, η μπλε του περίοδος. https://www.youtube.com/watch?v=XN3ni0UygYI ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Και κάτι ακόμα από την θρησκοληπτική του φάση ή όπως σωστά θα ονομαστεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, η μπλε του περίοδος. Ναι, οντως, το Lady Nany ανήκει στην θρησκόληπτοη φάση του μεγάλου καλλιτέχνη. Οσο για την μπλε περίοδο, μαλλον εχεις δίκιο. Υπάρχει συνέντευξη του Samy, όπου σε σχετική ερώτηση απαντάει: "Π**τσες μπλε"... Άρα?????? Και μιας και μόλις είδα αυτο το whiplash... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Λέω κατά τις 1 το μεσμέρ, δε πάω μέχρι το παρακείμενο χωριό να πιώ ένα γκαιφέ και να γυρίσω να ειδώ τη φόρμουλα- αν και ήξερα τα αποτελέσματα. Δεν βρήκα κανέναν και όπως γύρναγα παίρνω το δρόμο για κάτι χωριουδιάκια πιο πάνω απ το δκομ που δεν έχω πάει ποτέ. 25 χλμ χωματόδρομο μετά 5 δέντρα που έκοψα για να περάσω και μια ρυμούλκηση με το κρικοπάλαγκο, αρκετό τσάπισμα και επιχωματώσεις για να ξεκολλήσω, συναντώ επιτέλους το Μελισσοχώρι και το κυρ Θεολόγο, τον μοναδικό μαζί με τη γυναίκα του και το γιο τους κάτοικο. Για καφέ με πήγε ο άνθρωπας στο σταυλόσπιτο, αλλά το τραπέζι ήταν στρωμένο και τα τσίπρα σερβιρισμένα ;D Α ήταν και ο κυρ Βαγγέλης με τα της συζύγου, συνταξιούχος που έχει κάνει κατάληψη στο πρώην σχολείο και αράζει με τους μήνες σα παν ;D ;D ;D ΜαγαΦουτσες μπλε Έκανα και ιππασία, καθόσον ο Θεολόγης εκτός από σκυλιά-γάτες-μοσχάρια-αμνοερίφια έχει και 4 αλόγατα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Ρέματα και καταρράκτες παντού όμως λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Με τις καλησπερες μου η παρακατω κομματαρα :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2015 Δεν βρήκα κανέναν και όπως γύρναγα παίρνω το δρόμο για κάτι χωριουδιάκια πιο πάνω απ το δκομ που δεν έχω πάει ποτέ. 25 χλμ χωματόδρομο μετά 5 δέντρα που έκοψα για να περάσω και μια ρυμούλκηση με το κρικοπάλαγκο, αρκετό τσάπισμα και επιχωματώσεις για να ξεκολλήσω, συναντώ επιτέλους το Μελισσοχώρι και το κυρ Θεολόγο, τον μοναδικό μαζί με τη γυναίκα του και το γιο τους κάτοικο. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις