Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Παααααααααααλι Spock's Beard? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Παααααααααααλι Spock's Beard? :P Έχεις δίκιο, κάτσε να σε βάλω λίγο dp https://www.youtube.com/watch?v=Fr7pZtHZB0M No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Ναι Samy, το εχουμε δει τουλαχιστον 5 φορες. Επρεπε να εχεις φαει μηνυση και να εισαι ηδη στο Γκουανταναμο, αλλα εισαι τυχερος που οι DP εχουν καλη καρδια. (τα βατραχοπεδιλα σου btw που ειναι? δεν τα βλεπω στο βιντεο... ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 είσαι κακός άνθρωπας, λαίμαι... ;D ο Samy παράγει Τέχνη, λαίμαι... https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Τι να κανω? Δεν μου αφησε αλλη επιλογη. Ηθελα να διαμαρτυρηθω γραφοντας ενα σχολιο απο κατω αλλα... Οποτε το Dislike ηταν μονοδρομος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Τι να κανω? Δεν μου αφησε αλλη επιλογη. Ηθελα να διαμαρτυρηθω γραφοντας ενα σχολιο απο κατω αλλα... Οποτε το Dislike ηταν μονοδρομος. 8) Υο ξέρω πως με βλέπεις και λιώνεις.............επί του ηχητικού βεβαίως λαίμαι ;D ;D ;D Απ τις 377 οι 350 είναι δικιές σου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 377 dislike βρε θερίο? Μιλαμε για πρωτοφανες Ρεκορ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Μολις καταλαβα ποιος εκανε dislike στο λαιβακι μας στην Τρυπα.αχχαχχαχαχαχαχαχαχα ... If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Τι έγινε ρε σεις... Πλάκωσε ο κόκκινος Χμερ, ο σατράπης, έκοψε αυθαιρετα το νήμα, πάνω που ο ευερέθιστος πράσινος κόντευε να τελειώσει την bild, μας έκανε τα II III, και εμεις τον ΧΑΒΑ μας... Ουδεμία διαμαρτυρία, ούτε καν μια τριήμερη αποχή, μια καταληψουλα, κάτι τις, βρε παιδί μου... Γερασατε* ρε!! * παρεμπιπτόντως Samy, χρόνια πολλά για τα αυριανά σου γενέθλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις