Προς το περιεχόμενο

Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θυμίσου εκείνα τα καλοκαίρια συντροφιά με το Γκίλαν το Ρακιτζή και τον Παπακώ  ;D ;D ;D  ........................και τράβα άλλαξε κανά νερό να μας αφήσεις ήσυχους δλδ

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 2.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Θυμίσου εκείνα τα καλοκαίρια συντροφιά με το Γκίλαν το Ρακιτζή και τον Παπακώ  ;D ;D ;D

Δεν υπαρχουν τετοιες μνημες στο μυαλο μου Samy. tomato.gif

Συνεχιζουμε_πχιοτικα παντα_το ποσταρισμα μας, παρα τις αντιξοες συνθηκες (παρουσια Samy στο θρεντ) και ακουμε τον μεγαλο Jon Lord να αποτιει φορο τιμης στον Jimmy Smith, καθοτι ο Smith θεωρειται_και ειναι_ο πατερας του Hammond Organ. image.gif

Φιλαράκι με Χάμμοντ έπαιζαν κάποιοι πεθαμένοι, που απλά δεν τους είχαν ενημερώσει πως πρέπει να σιγήσουν, γιατί ενοχλούν. Ευτυχώς κηδέψαμε και τους τελευταίους και το όργανο μαζί  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Ευτυχώς κηδέψαμε και τους τελευταίους και το όργανο μαζί  ;D ;D ;D

Το ξερεις Samy οτι το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για σενα, οποτε αποφασισεις να επισκεφτεις τον πλανητη μας. ;D ;D

Hello Gvour. To παρακατω για σενα, μολις το ανεβασα στον σωληνα. image.gif

Το ξερεις Samy οτι το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για σενα, οποτε αποφασισεις να επισκεφτεις τον πλανητη μας. ;D ;D

Αργά ή γρήγορα φίλοους, θα πεθάνω κι εγώ, τι θα κάνω.

Μόνο περικαλώ, μη με βάλουν οι θεοί σε τμήμα με φρικιά σα και του λόγου σου λαίμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου