samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Καυλινύστα μιξομπεμπέκες και προσουχή στα 60ευρα, με ρέγουλα. Θυμήθηκα και τα γαλλικά μου, σθκατά λεφτά έδιναν οι δκοί μου για να πάρω το σερτιφικά, τα ξέχασα . Σουτζούκι ρουλζζζζζζζζζ λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Εγω εχω αραξει με μισολιτρο γλυκο παγωμενο φραπε Φίλος, όχι ζάχαρες, ζήσε υγιεινά- πίνε αλκοόλ ;) ;D https://www.youtube.com/watch?v=rkfnEWvJX1I all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ποτε αλκοολ στο σπιτι. Πλεον. Το πινω μαζεμενο εξω το ΠΣ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ποτε αλκοολ στο σπιτι. Πλεον. Το πινω μαζεμενο εξω το ΠΣ... ;D Σε τι κόσμο ζούμε... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας παλιοκοπριές ε? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Terry, ευγε. :-* Sam, ωραια τα ποταμια και οι καταρρακτες και τα κοκκινα Suzukiα, αλλα λειπουν η θαλασσα, το τραινο, η γεφυρα, τα ιστιοπλοϊκα, το φεγγαρι, το καστρο....Μη σκας ομως, εδω ειμαι εγω να αναπληρωσω τα κενα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Πάω να την πέσω... Το μονο που μου την σπάει ειναι το οτι δεν πρόλαβα να κανω τα Ευρώ μου rickenbacker, και τωρα θα μου τα απαλλοτριώσει ο Στρατούλης.... Ο Στρατουλης, ρε σεις, έλεος.... Εχω κιαλλα βεβαια αλλα μη σας τα πρήζω Enjoy αδέρφια, τα λέμε αυριo (σήμερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας παλιοκοπριές ε? Βρε γιαλατζοκομμούνακλα, ακόμα περιμένω να μου πεις ποιος είναι ο μεσαίος σύντροφος. Και μπες πάλι λίγο στο «γαλλικό» mood... άκου εδώ τι ωραίο που είναι- βάζεις τώρα τους... banks. Αγριεύομαι λαίμαι ;D Edit: Καληνύχτα Ντίνο all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Βρε γιαλατζοκομμούνακλα, ακόμα περιμένω να μου πεις ποιος είναι ο μεσαίος σύντροφος. Και μπες πάλι λίγο στο «γαλλικό» mood... άκου εδώ τι ωραίο που είναι- βάζεις τώρα τους... banks. Αγριεύομαι λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις