magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Οταν μιλάει ο έρωτας καλσόν ειναι οι λοιποί να σιωπούμε Μικρέ, πιάσε δυο βερμουτακια σου'χω γαλλικό.Ζβγιεν ζουβού σινεμά.....πλάκα πλάκα έχει ωραίο μπάσο Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 σου'χω γαλλικό.Ζβγιεν ζουβού σινεμά.....πλάκα πλάκα έχει ωραίο μπάσο Προσουχή στα σουροπιαστά, είναι και γέροντας, έχει ζαχάρω ;D ;D ;D Άκου Βλαξ σουιτ εν τίαρς ? Έχουτε ξεφύγει εντελώς μοναμούρια μου φρικουλιάρια λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ρε λες? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ρε συ Magna αν είχες 10 μπύρες και ήπιες τις 2 σου μείναν 8 (αν μιλάς για ευρώ αλλάζει το πράγμα)! ;D ;D Εγώ πάντως που τα έχω ξεπεράσει αυτά όταν έχω 10 μπύρες πίνω .... 12! ;D ;D ;D Εύα μ' ακούς? ...οπότε μου χρωστάνε 60/3......20 μπύρες αύριο! ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχετε ρε παλιοφρίκουλα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Έλα πάμε γερά παλιοφρικιά Ελόυ με τσαμπουκά λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Τι είναι αυτά που ακούτε μπρε; Εδώ θέλει χαρούμενες μουσικές, γιορτινές. Είμαστε και επίσημα εδώ και λίγα λεπτά σε διεθνή στάση πληρωμών. Παίζουμε πρώτη είδηση σε όλο το πλανήτη 8) Έχω ανοίξει μπουκάλι κρασί λαίμαι Ουούου... yeahhh, άλλη μια μοναδική εμπειρία σε αυτή τη ζωή ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχετε ρε παλιοφρίκουλα ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 πονούν ορέ τα παληκάρια? :P ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 ...οπότε μου χρωστάνε 60/3......20 μπύρες αύριο! ;D ;D ;D Όχι απλά 20 μπύρες! Θα απαιτήσεις τα παρακάτω επί 20. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις