magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Μιας κι το'φερε η κουβέντα είμαι με το Σουτζούκι ορεινή αιτ/νία παναιτωλικό μεριά,αριστερά βλέπω τριχωνίδα,δεξιά λυσιμαχία.Ο ουρανός βαρύς,έτοιμος για βροχή,αστραπόβροντα στο βάθος,μεσαιωνικά χρώματα να περπατάνε πάνω στις λίμνες κι ακούω αυτό: Μαγεία! Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 και ο ελτον τζων ειναι εμετικος. Σεβασμός στις απόψεις του συμφορουμίτη : Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Το δικο μου σχολιο για τα μαρτενς και το Πονγκο γιατι σβηστηκε Ναι ρε, μην τα σβήνετε. Τζώνυ εγώ είμαι μαζί σου. Κάποτε ήμουνα με το μέρος τους, αλλά τώρα σβήνουν και τα δικά μου. Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια. τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;D Το' πιασες γατόνι ε; Απαντώ : μακαρονάδα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον. Σε ευχαριστώ πολύ atreu! :)(πάντα κρυφά απ'τη γυναίκα σου ;D).Πολύ όμορφο κομμάτι,όπως όμορφη ήταν και η διασκευή από my morning jacket Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Αρκετα με την πολιτική... Ωρα για μουσικη http://youtu.be/MUioyH0vi4k Οχι στους διχασμούς - ναι στον σεβασμό της αντίθετης άποψης Θάνατος στα πανκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Εκτός απ τους DP υπάρχει άλλο ένα σήμα κατατεθέν γκρουπ των φρικιώνενε, οι Eloy. Το επόμενο στάδιο της φρικωσίνης, είναι η αυτανάφλεξη εξαιτίας συσσώρευσης υπερβολικής μπρώμας στη μαλλούμπα ;D ;D ;D Θάνατος στους Τριχωνίδες φρίκουλες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις