gutter Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Το ακόλουθο άσμα είναι αφιερωμένο στην συνάδερφο Σία Κοσιώνη, για τον επαγγελματισμό και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε, έχοντας απέναντι της την σχιζοφρενή, παραληρηματική και ανάγωγη κυρία- πριν λίγο στο ΣΚΑΪ. Το άντεξε και μπράβο της στα τετοια μου η βαρεμενη η κωσταντοπουλου αλλα ρε μεγαλε τετοιες ανωμαλες βλακειες ακουγες στα νιατα σου και σουμεινε κουσουρι και υποστηριζεις την ξεπουλημενη ξανθοπoυτ@ν@ βρωμιαρα του αλαφουζου και του μητσοτακη ? σα δε ντρεπεσαι λεω γω, για κλωτσιες ειστε ολοι σας λαμογια δημοσιογραφοι, κλωτσιες με martens με το σιδερο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 τετοιες ανωμαλες βλακειες ακουγες στα νιατα σου και σουμεινε κουσουρι και υποστηριζεις την ξεπουλημενη ξανθοπoυτ@ν@ βρωμιαρα του αλαφουζου και του μητσοτακη ? σα δε ντρεπεσαι λεω γω, για κλωτσιες ειστε ολοι σας λαμογια δημοσιογραφοι, κλωτσιες με martens με το σιδερο .... Απαράδεκτον δια πράκτορες. https://www.youtube.com/watch?v=RDvhdQ-hw5E Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Απαράδεκτον δια πράκτορες. https://www.youtube.com/watch?v=RDvhdQ-hw5E ;D ;D ;D Έτσι μπράβο, ας διατηρήσουμε το χούμορ μας τουλάχιστον ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Έτσι μπράβο, ας ακούσουμε και καμιά Hammondια να γουστάρουμε ;) Μπραβο ρε Sam, μαζι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ρε, άμα δεν έχει controls, τι να το κάνεις το Σουτζούκι; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 τετοιες ανωμαλες βλακειες ακουγες στα νιατα σου και σουμεινε κουσουρι σα δε ντρεπεσαι λεω γω, για κλωτσιες ειστε ολοι σας λαμογια δημοσιογραφοι, κλωτσιες με martens με το σιδερο .... Ανώμαλες βλακείες ο sir Elton; - η νεολαία δεν έχει κανέναν σεβασμό για τίποτα πλέον... Για τους δημοσιογράφους χώσε και άλλα- be my guest. ;) ;D Άκου φίλος gutter, υπό άλλες συνθήκες, αυτό το post που μου απευθύνεσαι με μάλλον όχι και τόσο κομψό τρόπο, θα αποτελούσε το εφαλτήριο για μια από τις γνωστές, ατέρμονες, βλακώδεις και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Αλλά τώρα οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για να αναλωθούμε σε ανούσιες κοκορομαχίες. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ψυχραιμία σε παρακαλώ φίλε gutter. 3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις' date=' προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars. [/quote'] Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Βρέθηκε επιτέλους λύση κύριοι και magna. Σωθήκαμε. http://www.astrologos.gr/article/ta-zodia-kai-ta-one-night-stand-poia-einai-i-apopsi-toys-gia-sex-tis-mias-vradias ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magna Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Βρέθηκε επιτέλους λύση κύριοι και magna. Σωθήκαμε. http://www.astrologos.gr/article/ta-zodia-kai-ta-one-night-stand-poia-einai-i-apopsi-toys-gia-sex-tis-mias-vradias O Σάμυ πρέπει να είναι κόκκινος καμπουρόσαυρος στο ζώδιο αλλά η φουξ ταραντούλα στο γνωστό οίκο, του μπερδεύουν την προσωπικότητα ;D ;D ;D Ποιός σκότωσε τον Tesla? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2015 Ψυχραιμία σε παρακαλώ φίλε gutter. οκ, ειμαι κουρδισμενος Άκου φίλος gutter, υπό άλλες συνθήκες, αυτό το post που μου απευθύνεσαι με μάλλον όχι και τόσο κομψό τρόπο, θα αποτελούσε το εφαλτήριο για μια από τις γνωστές, ατέρμονες, βλακώδεις και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις. Αλλά τώρα οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για να αναλωθούμε σε ανούσιες κοκορομαχίες. και κρισιμες να μην ηταν δεν εχω σκοπο να συζητησω για εκφυλισμενα σκουπιδια ετσι κ αλλιως, τις αποφασεις μου τις εχω παρει, και ο ελτον τζων ειναι εμετικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις