gutter Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Do you like fraulein die GREECE λαιμαι; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 ... σας ανακαλώ στην (νέα) τάξη (πραγμάτων)... Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Enjoy Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που φρίκουλο του ΝΟΙΖ βάζει υπέροχο άσθμα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Τι παιζει ο ανθρωπας :o :o I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που φρίκουλο του ΝΟΙΖ βάζει υπέροχο άσθμα ;D ;D ;D Αυτά κάνεις και μου καταρρίπτεις ολα τα επιχειρήματα... Αυτο γιατι πούλησε τοσο πολυ? τι εχει? Cigarett, φτιάξε το φύλο σου γιατι θα αρχίσεις να παίρνεις ερωτικά pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ms Kite Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 :D And everything depends upon how near you stand to me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ms Kite Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Τι παιζει ο ανθρωπας :o :o Ελα νταξει μη τρελαινεσαι :P And everything depends upon how near you stand to me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Το ακόλουθο άσμα είναι αφιερωμένο στην συνάδερφο Σία Κοσιώνη, για τον επαγγελματισμό και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε, έχοντας απέναντι της την σχιζοφρενή, παραληρηματική και ανάγωγη κυρία- πριν λίγο στο ΣΚΑΪ. Το άντεξε και μπράβο της all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2015 Και αυτό για τον φίλο μου τον Παράγκα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις